Fujifilm uusii Acuity-suurkuvatulostimensa

10.6.2021 08:00Uutiset » Laitteet
Uusi Acuity Prime tasotulostin tarjoaa laajan väriavaruuden. Kuva: Fujifilm.

Fujifilm uudistaa perusteellisesti Acuity-tulostimen mallistonsa. Ne on suunniteltu kokonaan uudelleen keskittyen tulostimien hinta/tuottavuussuhteeseen, investoinnin tuottoon, monipuolisuuteen sekä arvoon ja helppokäyttöisyyteen. Ensimmäiset kaksi uuden suunnitelman mukaista mallia on nyt lanseerattu.

Uusi Acuity Prime tasotulostin tarjoaa tiedotteen mukaan poikkeuksellisen korkeaa laatua monipuolisella materiaalivalikoimalla. Tavoitteena laitteen suunnittelussa on ollut optimoida sen kustannushyötysuhde. Tulostin säästää energiaa, ja sen uudet Uvijet HM -värit tarjoavat laajan väriavaruuden ja kuvan laadun.

Tulostimen painoala on 2,54 x 1,27 metriä ja materiaalin paksuus voi olla korkeintaan 51 mm. Väreinä ovat CMYK ja valkoinen sekä lisäksi primeri.

Uusi Acuity Ultra R2 on superleveä rullatulostin, joka on saatavana 5 tai 3,2 metriä leveänä versiona. Aikaisempaan vuonna 2018 lanseerattuun Acuity Ultra -malliin on tullut tiedotteen mukaan lukuisia teknisiä muutoksia, jotka helpottavat laitteen käyttöä ja parantavat tuottavuutta.

Uusi rakenne poistaa UV-valon heijastumat ja verhon tarpeen. Tulostimessa on mm. entistä suuremmat värisäiliöt ja huoltovapaat väripumput.

Aikaisemman mallin mukaisesti uusi R2 on saatavilla erilaisilla väriyhdistelmillä aina kahdeksaan värikanavaan asti. Perusversioissa on UV-kuivatus ja LED UV -versiossa kuusi väriä ja valkoinen.


Uusi Acuity Ultra R2 on superleveä rullatulostin. Kuva: Fujifilm.
Share: