Fujifilm esittelee mustesuihkun voimaa

27.2.2014 09:02Uutiset » Laitteet

Fujifilm esittelee mustesuihkutekniikan voimaa kaupallisessa painamisessa Ipex-messuilla maaliskuussa. Yhtiön osastolle on luotu mahdollisimman todellinen tuotantoympäristö, jossa messukävijä voi nähdä miten mustesuihkupainokoneilla voidaan tehdä kannattavasti monenlaisia lyhyiden sarjojen ja nopean kierron painotöitä.

Messuosastolla ovat tuotannossa digitaalinen Jet Press 720 B2-koon arkkipainokone, Jet Press 540W rullapainokone ja uusi digitaalinen Graphium etikettipainokone. Jälkikäsittelyä varten on Horizonin StitchLiner 6 000. Näillä laitteilla osastolla tehdään 1-5 000 kappaleen painoksina kalentereita, esitteitä, lehtiä, kirjoja, etikettejä, manuaaleja ja julisteita.

Fujifilmin mukaan pienten painosten kysyntä jatkaa kasvuaan ja mustesuihkupainaminen tarjoaa tähän monia mahdollisuuksia. Esimerkiksi Jet Press 720 ei tarvitse lainkaan kuntoonlaittoarkkeja ja käyttää normaaleja painopapereita erikoispaperien sijaan. Messuosastolla ratkaisuja esittelevät myös KTA:n suomalaiset edustajat.

Kuva: Jet Press 720, Fujifilm.

Share: