Eskon automaatioratkaisut nopeuttavat leikkuuta

30.5.2016 11:18Uutiset » Laitteet
Eskon robotin avulla toimiva Kongsberg C24-leikkuupöytä.
Eskon robotin avulla toimiva Kongsberg C24-leikkuupöytä.

Esko lupaa lisätä leikkuupöydän tuotantoa jopa 80 % uusilla automaatioratkaisuillaan. Ne yhdistävät työnkulkuohjelmiston saumattomasti robotilla toimivaan materiaalien syöttöön ja poistoon.

Esko on lanseerannut täysin uudistetun digitaalisen jälkikäsittelyn järjestelmän. Innovaatiot parantavat yhtiön mukaan koneiden käyntiaikaa ja mahdollistavat paremman laitekontrollin.

Uudistettu järjestelmä koostuu Kongsberg-leikkureista ja niitä ohjaavasta täysin integroidusta ohjelmistoratkaisusta. Kongsberg X ja C ovat uusia leikkuupöytämallistoja, joissa on automaattinen työkalun säätö töiden nopean vaihdon mahdollistamiseksi.

Ohjelmistoissa Eskolla on uusi arviointityökalu, jonka avulla suunnitellaan tuotantoa. Suunnittelua ja tuotantoa tukevat integroitu jälkikäsittelyn materiaalitietokanta sekä leikkuutaulukkojen tietokanta.

Drupassa Esko esittelee robottia, joka työskentelee Kongsberg C24-leikkuupöydän kanssa. Pöydällä on useita eri leikkuualueita, joita robotti täyttää ja tyhjentää automaattisesti. Järjestelmään kuuluvat myös automaattisesti toimivat levyjen syöttäjät.

Share: