Epsonin suurkuvatulostimelle Pantone-sertifiointi

14.11.2016 09:19Uutiset » Laitteet
Epson SC-S80600 -suurkuvatulostin.
Epson SC-S80600 -suurkuvatulostin.

Epsonin lippulaivatulostin SureColor SC-S80600 on saanut Pantone-sertifioinnin. Laitteella saatiin testeissä 98,2 prosentin tarkkuus Pantone solid coating -värisävyissä.

Epsonin mukaan tulostin on todella houkutteleva vaihtoehto suurkuvien ja mainosten valmistajille ja tapahtumajärjestäjille, jotka tarvitsevat takeet siitä, että lopputuote vastaa alkuperäistä kuvamateriaalia täydellisesti.

Epson Europen vanhempi tuotepäällikkö Richard Barrow kommentoi testitulosta näin:

– Pantonen järjestelmää pidetään väritarkkuuden kiistattomana standardina. Siksi nyt todistettu 98,2 prosentin spottiväritarkkuus on Epsonille äärimmäisen tärkeä asia. SC‑S80600:lle tulos on valtava kilpailuetu, sillä laitteen ostajat voivat luottaa siihen, että tulosteet näyttävät aivan yhtä upeilta kuin kuvat tietokoneen näytössä.

SC-S80600 on Epsonin signage -tulostimien huippumalli, jonka varustukseen kuuluvat uusimmat Epson PrecisionCore TFP ‑kaksoistulostuspäät ja koostumukseltaan uusitut UltraChrome GS3 ‑musteet. Laite on valmistajan mukaan suunniteltu tuottamaan kestäviä ja laadukkaita tulosteita nopeasti vaativimmissakin käyttökohteissa sekä erikoisratkaisuissa, joissa lopputulokselta edellytetään aivan poikkeuksellista laatua ja värien vivahteikkuutta.

Share: