Epsonilta uusi mustesuihkutekniikka

25.9.2013 08:47Uutiset » Laitteet

Epson on esitellyt Labelexpossa uuden mustesuihku-tulostustekniikan. Yhtiön mukaan uuden sukupolven tekniikka nostaa tulostustehon uudelle tasolle ja tulee muuttaman tulostusalaa. Kysymys on uudenlaisesta tulostussirusta, jota tullaan käyttämään sekä painoteollisuudessa että toimistokäytössä.

Uusi PrecisionCore-tekniikka perustuu uusimpiin tutkimustuloksiin pietsomateriaaleista sekä erittäin tarkoista mikrosähkömekaanisista valmistusjärjestelmistä (MEMS). Tekniikka tarjoaa kaupallisen tason suorituskyvyn tiiviissä ja modulaarisessa muodossa. Epson pystyy käyttämään sitä tuotteissaan laajasti aina teollisesta tuotannosta toimistotulostukseen asti. Yhtiön mukaan PrecisionCore on ainoa suurien määrien tulostamiseen soveltuva tekniikka, joka kattaa näin laajan alueen musteita ja materiaaleja.

Yhtiö esittelee messuilla useita uusia laitteita, joissa käytetään uutta tekniikkaa. Näitä ovat SurePress L6034V ja L-6034VW -tulostimet digitaaliseen tarrapainamiseen. Niissä käytetään UV-kuivattavaa mustetta ja rivimatriisitulostuspäätä. Messuilla on esillä myös Epsonin ensimmäinen suoraan tekstiileille tulostava tulostin SureColor F2000.

Share: