Epsonilta tulostin pakkausvedostukseen

27.10.2009 01:00Uutiset » Laitteet

Epson Stylus Pro WT7900 on uusi 24-tuumainen suurkoon tulostin, joka esiteltiin Labelexpossa Brysselissä syyskuussa. Tulostin on suunniteltu erityisesti pakkausvedostukseen.

Tulostin käyttää 9-väristä Epson UltraChrome HDR (High Dynamic Range) -mustetta, joka saa aikaan laajan värientoiston sekä tarkat spottivärit. Lisäksi Epson on kehittänyt tätä tulostinta varten vesipohjaisen valkoisen musteen, jotta pakkausvedoksissa tärkeät valkoiset ja vaaleat sävyt toistuvat oikein.

Tulostimeen saatava kiinteä Epson SpectroProofer -spektrofotometrimittari mahdollistaa tarkan värien hallinnan ja luotettavat ja korkealaatuiset vedokset, värien kalibroinnin, profiilien luomisen, spottivärien täsmäytyksen, värisiirtymien seurannan ja kohteen mittaukset. Lisäksi värisertifiointietikettien, esim. Fogra, tulostaminen on mahdollista. Värienhallintatoimintojen ansiosta käyttäjät voivat liittää Stylus Pro WT7900:n tuotantoympäristöönsä erittäin helposti, joko paikan päällä tai verkon kautta etäkäyttöön.

Epsonin Micro Piezo TFP™ -tulostuspää tuottaa Epsonin mukaan täydellisen pyöreitä mustepisaroita ja myös sijoittaa pisarat erittäin tarkasti, saavuttaen 2880 dpi:n tarkkuuden. Parhaalla kuvanlaadulla suurin mahdollinen tulostusnopeus on 40m² tunnissa. Tulostin on lisäksi varustettu teknologioilla, joiden tarkoituksena on parantaa laitteen käytettävyyttä tuotannossa ja sopimusvedostuksessa, kuten kiinteä, automaattinen paperinleikkausjärjestelmä pyörivällä terällä, karaton rullapaperin käsittelymekanismi, automaattinen paperin asennus/irrotusmekanismi sekä Epsonin automaattinen suutinten tarkastustekniikka.

Epson Stylus Pro WT7900:
• Kehittynyt Epson MicroPiezo TFP™ -tulostuspää
• 9-värinen Epson UltraChrome HDR –mustesarja ja kaksi puhdistuskasettia
• Valinnainen Epson SpectroProofer™ UV-suotimella tai ilman, vaihdettavalla mustalla tai valkoisella mitta-alustalla
• Epsonin uusi LUT-teknologia optimoi värintoiston automaattisesti RGB-väreistä CMYK-väreihin
• Tuottoisat paineistetut mustepatruunat
• Tulostaa sekä rulla- että arkkimateriaalille alkaen 8×10 tuuman koosta aina 24 tuuman levyiseen ja 1,5 mm:n paksuiseen materiaaliin, lisäksi viivakoodin luenta / tulostusmahdollisuus
• Uusi laippamainen rullapaperin pidike nopeaa ja helppoa materiaalin vaihtoa varten
• Sisäänrakennettu pyörivä paperileikkuri mahdollistaa nopean, automaattisen ja tarkan paperin katkaisun
• Suuresta 2,5 tuuman paneelista tulostimen tiedot on tarkistettavissa helposti

Laitteen arvioitu markkinoilletulo on helmikuussa 2010.

Lisätietoja: www.epson.fi

Share: