Epsonilta neljä uutta suurkuvatulostinta

19.1.2016 09:02Uutiset » Laitteet
Epson SureColor SC-S40600 -suurkuvatulostin.
Epson SureColor SC-S40600 -suurkuvatulostin.

Epson on lanseerannut neljä uutta suurkuvatulostinta korvamaan aikaisempia malleja. Uudet SureColor SC-S -sarjan mallit ovat valmistajan mukaan energiatehokkaita ja niillä voidaan tuottaa nopeasti kuivuvia tulosteita, jotka kestävät kulutusta hyvin. Epson lupaa, että tulosteet kestävät ulkokäytössä kolme vuotta ilman laminointia. Myös SC-P-sarjaan on tullut uusi laite.

Uudet tulostimet ovat 1,62 metrin levyisiä ekoliuotintulostimia. Niissä käytetään Epsonin uusia UltraChrome GS3 -sarjan musteita, jotka kuivuvat nopeasti ja ovat lähes hajuttomia. Valmistajan mukaan näiden musteiden uusi kemiallinen koostumus pienentää merkittävästi musteen kulutusta.

Sarjan perustason malli on SC-S40600. Siinä käytetään neljää väriä, tulostuspäitä on yksi ja tulostusnopeus on parhaimmillaan 58,4 neliömetriä tunnissa. Mallissa SC-S60600 on kaksi tulostuspäätä ja nopeus voi nousta yksipuolisessa tulostuksessa 95,3 neliöön.

Sarjan tehokkain malli SC-80600 käyttää kahta tulostuspäätä ja 9 tai 10 väriä. Laitteella voidaan käyttää erikoisvärejä, mm. valkoista ja metalliväriä.

Epson on myös laajentanut SC-P-sarjansa tarjontaa uudella laitteella. SP-P20000 on 1,62 metriä leveä suurkuvatulostin, jonka nopeus on 17,5 neliömetriä tunnissa. Laite on suunniteltu erityisesti kaupallisten painajien, kopiolaitosten ja valokuvaliikkeiden käyttöön.

Epson esittelee uusia laitteita Fespa Digital -messuilla maaliskuussa. Suomessa laitteita edustaa KTA.

Share: