Epsonilta ensimmäinen liuotinväritulostin

1.4.2008 10:26Uutiset » Laitteet

Epson esittelee tänään alkavilla Geneven Fespa-messuilla uudentyyppisen suurkuvatulostimen. Epson on onnistunut yhdistämään valokuvatasoisen tulostuksen, teollisen liuotinväriprosessin ja laajan väriavaruuden samaan pakettiin. 64 tuuman Stylus Pro GS6000 on Epsonin ensimmäinen liuotinväriteknologiaan pohjautuva tulostin. Laitteessa hyödynnetään Epsonin uutta, ympäristöyställistä ja kestävää Eco-solvent –musteteknologiaa.

Eco-solvent on perinteisiä liuotinvärejä ympäristöystävällisempi innovaatio. Liuotinvärit kestävät myös ulkokäytössä. Koska GS6000:n tulosteista ei haihdu terveydelle haitallisia yhdisteitä, tulosteita voidaan käyttää myös sisätiloissa. Uusi tulostin on myös käyttäjilleen turvallisempi, koska sen käyttö ei vaadi erillistä ilmanvaihtoa.

Epson Stylus Pro GS6000 käyttää kahdeksaa uutta UltraChrome™ GS -väriä ja tulostaa perinteistä laajemman värialan. Uudella tulostimella saa aidon valokuvajäljen. Ainutlaatuinen sävytoisto saadaan aikaan kahdeksan osavärin avulla (C,M,Y,K,LC,LM,+ O,G). Tulostustarkkuus asettuu maksimissaan 1440 x 1440 dpi tasolle.

Laitteen tulostusnopeus on 25m2 tunnissa. Tulostuskustannukset pysyvät alhaisina suurten, 950 millilitran värikasettien ansiosta.

Epson Stylus Pro GS6000:lla voidaan tulostaa useille eri materiaaleille sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ulkokäytössä tulosteet kestävät UV-valoa jopa 1,5 vuotta.

Uusi tulostin tulee myyntiin syksyllä 2008.
Lisätietoja www.epson.fi.

Share: