Ensimmäinen Xerox 650/1300 Suomeen

22.4.2008 09:34Uutiset » Laitteet

Xerox on toimittanut johtavalle informaatiologistiikan palvelukeskukselle Strålfors Information Logistics Oy:lle Xerox 650/1300 -digitaalitulostimen. Kyseessä on ensimmäinen Xerox 650/1300 -tulostimen toimitus Suomeen.

Xerox 650/1300 tulostaa rullalta jopa 1232 kaksipuoleista mustavalkosivua minuutissa. Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painoteknologiaa

– Odotamme tuottavuuden parantuvan merkittävästi tämän tulostininvestoinnin myötä. Toimimme kolmessa vuorossa asiakkaidemme liiketoimintakriittisiä aineistoja tulostaen ja postittaen, joten nopeat ja tehokkaat koneet ovat edellytys aikataulujen pitävyydelle. Xerox 650/1300 -digitaalitulostimella pystymme tuottamaan nopeasti suuren volyymin musta-valkotulostustöitä, kertoo Strålforsin toimitusjohtaja Tommi Hänninen.

Tulostinta käytetään AFP-tulostukseen (advanced function printing). Toimitus sisältää myös Xerox DocuSP -ohjainyksikön, jolla AFP-tulostuksen lisäksi tuodaan PDP/Postscript/VIPP-tulostus digitaalitulostimeen. Strålfors ja Xerox ovat solmineet täyshuoltosopimuksen, jonka myötä Xerox on ottanut vastuun tulostimen ylläpidosta ja tarvittavien varaosien toimituksista.

Suurin hyöty saadaan nopeudesta ja laadusta

Xerox 650/1300 -digitaalitulostin tuottaa jopa 1 232 kaksipuolista A4-sivua minuutissa. Korkea tulostusnopeus mahdollistaa sen, että asiakkaiden töitä saadaan nopeammin kuoritukseen ja sitä myötä myös vastaanottajille nopeammalla syklillä. Laitteen tarkka tulostusjälki takaa myös entistä laadukkaammat tulosteet.

– Suurin hyöty saadaan nopeudesta ja teknisestä laadusta. Tulostimen ympärille rakennetulla tuotannonohjausohjelmistolla (DocuSP) pystymme ajamaan tuotantoa myös merkittävästi joustavammin kuin aikaisemmin, Tommi Hänninen jatkaa.

Toimituksen sisältämä DocuSP-ohjainyksikkö mahdollistaa sen, että samoja tuotantotöitä, joita tähän mennessä on tuotettu pelkästään arkkipainokoneilla, voidaan esimerkiksi äkkinäisen suuren tulostustarpeen tilanteissa siirtää helposti digitaalitulostimelle.

– Korkean painolaadun myötä tulosteen mukana olevien ohjausmerkkien lukemisen luotettavuus paranee kuoritusvaiheessa, mikä vähentää virheitä. Lisäksi Xerox 650/1300 -digitaalitulostinta käytettäessä loppuasiakas voi hyväksyä digitaalitulostimen painolaadun niissäkin sovelluksissa, joissa se ei aiemmilla laitteilla ole ollut mahdollista. Laite tekee esimerkiksi kirjojen, ohjekirjojen ja laskunväliliitteiden painamisen entistä helpommaksi, kertoo Xeroxin tuoteryhmäpäällikkö Martti Honkakoski.

Strålfors on toimialansa Pohjoismaiden markkinajohtaja, ja investoi parhaillaan voimakkaasti tuotantoprosessiensa kehittämiseen.

Lisätietoja:
Tommi Hänninen, toimitusjohtaja, Strålfors Information Logistics Oy, p. 040 900 5115, sähköposti: tommi.hanninen@stralfors.fi
Martti Honkakoski, tuoteryhmäpäällikkö, Xerox Oy, p. 040 586 9242, sähköposti: martti.honkakoski@xerox.com
Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: