EFI lanseeraa neljä uutta tulostinta

13.11.2015 09:00Uutiset » Laitteet
Uusi tekstiilitulostin on edullisempi versio Reggianin ReNoir-tulostimesta.
Uusi tekstiilitulostin on edullisempi versio Reggianin ReNoir-tulostimesta.

Amerikkalainen EFI lanseeraa kerralla neljä uutta tulostinta. Kolme niistä on uusia Vutek-suurkuvatulostimia. EFI tuo lisäksi markkinoille ensimmäisen EFI Reggiani -tekstiilitulostimensa. EFI osti Reggiani-yhtiön heinäkuussa.

EFI:n mukaan uusi tekstiilitulostin ReNoir Next on edullisempi versio italialaisen Reggianin ReNoir-tulostimesta. Laitteessa käytetään samaa tulostusjärjestelmää ja samoja värejä. Tulostusleveys on 1,8 metriä ja nopeus 200 neliömetriä tunnissa. EFI:n EMEA-alueen myyntijohtajan Paul Crippsin mukaan laitteen hinta tulee olemaan alle 200 000 euroa.

EFI esitteli USA:ssa SGIA-messuilla marraskuun alussa tähän asti nopeimman Vutek-tulostimensa. Vutek HS125 Pro on 3,2 metriä leveä hybriditulostin, joka tulostaa 125 levyä tunnissa.
Vutek GS3LX Pro LED on 3,2 metriä leveä tulostin, joka tarjoaa nopeaa tulostusta, korkearesoluutioista harmaasävyjen toistoa ja LED-kuivatustekniikkaa. Uusi on myös 1,65 metriä leveä UV-hybriditulostin EFI H1625-SD.

EFI on lisäksi tuonut markkinoille uuden Armor-tuotesarjan pohjustukseen. DuPont ja Reggiani ovat sopineet yhteistyöstä tekstiilien digitaaliseen painamiseen tarkoitetun uuden pigmenttivärin kehittämiseksi.

Share: