Duplolta uusia laitteita jälkikäsittelyyn

19.5.2011 10:53Uutiset » Laitteet

Duplo DC-745

Duplon uusi monitoimiviimeistelijä DC-745 tarjoaa lisää mahdollisuuksia toteuttaa viimeistelyt yhdellä laitteella. DC-745:llä voidaan nuutata ja perforoida molempiin suuntiin, esimerkiksi kuponkeja ja lippuja. Pitkittäin leikkaavia teriä on nyt kymmenen. Tuotantonopeus on nostettu aivan uudelle tasolle, jopa 3000 arkkia tunnissa, mikä tarkoittaa yli 22 000 käyntikorttia tunnissa.

– Tällä nopeudella giljotiinileikkuuseen verrattuna ajansäästö on huomattava, kun vielä huomioidaan, että työ ei sido työntekijää leikkuun ajaksi, Duplon jälleenmyyjältä Gramatecilta kerrotaan.

Uutuudessa on myös monia muita uutuuksia, kuten alistuskapasiteetin kasvu 50 prosentilla ja korttien luovutus stakkeriin. Tarvittaessa voidaan ajaa myös 999mm pitkiä arkkeja.

Duplo on esitellyt myös uuden, kaikkiin Duplon vihkolinjoihin kytkettävissä olevan imutornin mallia DCS-10/20. Torni on suunniteltu digi- ja keskisuureen offet-tuotantoon. Uutta on myös Duplo UC-130, pieni ja edullinen korttileikkuri, sekä UV-lakkalaite Ultra 200.

Suomen Duplo-jälleenmyyjä: www.gramatec.fi

Share: