Digitöiden viiimeistely helpottuu

28.5.2014 08:44Uutiset » Laitteet

Duplon uusi monitoimiviimeistelijä helpottaa digipainajan arkea. DC-646PRO -laitetta ohjataan Duplon PC Controller -käyttöohjelmalla, mikä mahdollistaa rajoittamattoman töiden tallennuksen nopeaa uudelleen käyttöönottoa varten. Laitteen mukana tulee yli 80 valmista PDF-pohjaa yleisimmistä töistä, joita voidaan käyttää suunnittelussa, töiden luomisessa ja tulostuksessa.

DC-646PRO on täysin automaattisen monitoimiviimeistelijä joka sopii kaikkien digipainokoneiden rinnalle.

– Olemme hyödyntäneet kokemuksemme edeltävien DC-laitteiden tuotekehityksestä ja analysoineet digitaalipainojen vaatimukset ja tarpeet tänään ja tulevaisuudessa. Tulos on DC-646PRO, kertoo Tony Lock, Duplo International Groupin kaupallinen johtaja.

Duplo Internationalin kaupallinen markkinointipäällikkö Alex North sanoo laitteen nostavan automaattisen viimeistelyn tarkkuuden uudelle tasolle. Laitteessa on kaikki ominaisuudet, mitä operaattori voi toivoa monitoimiviimeistelijältä. Operaattori voi perforoida, mikro-perforoida, viiltonuutata ja nuutata molempiin suuntiin käyttäen motorisoituja työkaluja. Leikkuiden lisäksi voi yhdellä ajolla tehdä useita osaperforointeja.

Laitetta myy suomessa Neopost Finland Oy.

Kuva: DC-646PRO.

Share: