ColorQube-sarja laajenee pöytätulostimiin

10.11.2010 12:10Uutiset » Laitteet

Xerox_solidink

Xerox tuo markkinoille kaksi uutta ColorQube ®-sarjan väritulostinta nyt A4-pöytäkoneina. Xeroxin ColorQube 8570 on tarkoitettu normaaliin toimistotulostamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. ColorQube 8870 puolestaan mahdollistaa matalat kokonaiskustannukset ja sopii kaikenkokoisille suuria määriä tulostaville organisaatioille.

Molemmat laitteet tulostavat 40 sivua minuutissa sekä mustavalkoisena että värillisenä ja sopivat hyvin toimistoille, joille erilaiset väritulostetut materiaalit ovat tärkeitä. True Adobe Postscript3, PANTONE® värimäärittely, edistyneet värinhallintaominaisuudet ja 2400 Finepoint™ tulostustarkkuus mahdollistavat korkealaatuiset väritulosteet materiaalista riippumatta.

– Kuten viime vuonna esitelty ja palkittu ColorQube 9200 -monitoimilaitesarja, myös nämä tulostimet käyttävät samaa Xeroxin patentoitua värivahatekniikkaa, joka vähentää oleellisesti toimistotulostamisen ympäristökuormitusta, kertoo johtaja Ilpo Ahokas Xeroxilta.

– Värikasetiton tekniikka tuottaa jopa 90 prosenttia vähemmän tarvikejätettä kuin vastaava laserväritulostin.

ColorQube 8870:n ylläpitoon on saatavilla Hybrid Colour –hinnoittelumalli, joka vähentää merkittävästi väritulostamisen kustannuksia. Hybrid Colour poistaa perinteisen ”yksi sopii kaikille” -hinnoittelun, jossa veloitetaan sama hinta riippumatta siitä onko sivulla vähän vai paljon väriä. Käytettäessä Hybrid Colour -hinnoittelua, asiakas maksaa ainoastaan sivulla käytetystä värimäärästä. Esimerkiksi pienellä värillisellä logolla ja graafilla varustettu asiakirja maksaa saman verran kuin mustavalkotuloste.

Xeroxin tutkimuksen mukaan ColorQube 8870 käyttää elinkaarensa aikana 30 prosenttia vähemmän energiaa ja toimii 30 prosenttia pienemmällä hiilijalanjäljellä kuin vastaava pöytälaserväritulostin. Uusien ColorQube 8570 ja ColorQube 8870 -laitteiden ympäristöominaisuuksia:

– Energy Star® hyväksyntä

– Earth Smart -tulostinajuri mahdollistaa oletuksena kaksipuoleisen tulostamisen, koetulostamisen sekä kierrätetyn paperin käytön.

– Mahdollisuus tulostaa erilaisille materiaaleille, kuten kierrätyspaperille ilman laadun heikkenemistä.

– Intelligent Ready -ominaisuus oppii käyttäjän toimintatavat ja siirtää laitteen virransäästötilaan, kun sitä todennäköisimmin ei käytetä.

– GreenPrint -ohjelma analysoi, tuo automaattisesti esille ja poistaa epäolennaiset tulostuskohdat, kuten url-osoitteet, bannerit ja logot.

ColorQube 8570:n listahinta on alkaen 629€ ja 8870:n listahinta on alkaen 2099€. Molemmat laitteet ovat saatavilla välittömästi.

www.xerox.fi

Share: