Canonin suurkuvatulostin ykköseksi

7.4.2009 15:50Uutiset » Laitteet

Suurkuvatulostinten markkinalla voimakkaasti asemiaan vahvistanut Canon on palkittu Buyers Laboratoryn valinnalla. Menestyksekäs Canon imagePROGRAF iPF820 valittiin värillisten, monikäyttöisten suurkuvatulostimien kategorian ykköseksi.

Vuonna 2008 julkistettu 44-tuumainen imagePROGRAF iPF820 on sekä graafiseen että tekniseen suurkuvatulostamiseen suunnattu laite, joka on jo aiemmin kiinnittänyt huomiota alan toimijoiden keskuudessa mm. helppokäyttöisyytensä ansiosta. Puolueettoman Buyers Laboratoryn valinta perustuu korkeatasoiseen tulostusjälkeen, tulostusmateriaalien käsittelyyn, nopeuteen ja musteenkulutukseen.

Laitteen tulostusjäljen salaisuus on Canonin kehittämässä tulostuspäässä, jonka ansiosta musteen kulutusta voidaan säädellä kulloisenkin tulostustarpeen mukaan. Viittä väriä soveltavan innovatiivisen tulostuspään ansiosta tulostaminen käy nopeasti, tarkasti ja kustannustehokkaasti – mustavalkoisena tai väreissä. Monipuolisen tulostamisen taustalla on myös kehittynyt tulostusajuri, joka mahdollistaa perustoimintojen lisäksi myös muita monipuolisia tulostusta helpottavia ominaisuuksia ja määrityksiä.

Erilaisten tulostusmateriaalien helppo hallinta sekä tuplarullasyöttö olivat myös suuresti valintaan vaikuttaneita tekijöitä. iPF820-laitteella voidaan tulostaa monipuolisesti erilaisille matta- ja valokuvamateriaaleille mm. karttoja, valokuvia ja teknisiä piirroksia. Laite pystyy vaihtamaan nopeasti arkkisyötöstä rullasyöttöön ja päinvastoin sekä rullasyöttöyksiköstä toiseen, mikä tekee käyttökustannuksiltaan edullisesta laitteesta myös hyvin monipuolisen.

– Buyers Laboratoryn valinnat osoittavat kuinka olemme onnistuneet yhdistämään korkean laadun, nopeuden ja monipuolisuuden suurkuvatulostimissa. Laitteemme vastaavat kattavasti erilaisiin suurkuvatulostustarpeisiin, joita ovat mm. karttatulostukset, tekniset piirrokset, tuotantotulostaminen, valokuvatulostaminen sekä toimiston suurkuvatulostus, tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Lakka Canonilta toteaa.

Share: