Canonin monitoimilaitteet rankattiin ykkösiksi

4.3.2009 12:17Uutiset » Laitteet

Arvostettu Buyers Laboratory Inc. on nimennyt Canonin monitoimilaitteet vuoden 2008 parhaaksi monitoimilaitemallistoksi jo kuudennen kerran 2000-luvulla. Puolueettomalta testaajalta saatu palkinto heijastaa Canonin onnistumista tuotekehityksessä ja asiakastarpeiden ymmärtämisessä.

Buyers Laboratoryn palkinto myönnettiin laadukkaasta kokonaisuudesta. Canonin monitoimilaitteet niittivät mainetta luotettavuudessa, tehokkuudessa, kuvan laadussa, helppokäyttöisyydessä ja tietoturvassa. Kokonaisuutta tuki hyvin Canonin panostus sekä mustavalkoisiin että värillisiin monitoimilaitteisiin.

Vuoden 2008 aikana Canon nousi selväksi ykköseksi monitoimilaitteiden sarjassa ja testaajien valinnoissa. Vuoden 2005 jälkeen Canonin monitoimilaitteet ovat saavuttaneet huikeat 23 Buyers Laboratoryn valintaa eri testeissä. Omien kategorioidensa voittajia ovat olleet mm. Canonin mustavalkoiset iR3225, iR3245N sekä värillinen iRC1021i.

Malliston arvioinnissa monipuolisella tarjoamalla on tärkeä rooli. Canon onkin kehittänyt tuotteitaan eri kohderyhmille. Valikoimassa on pk-yrityksille sopivia tuotteita sekä suuryritysten vaativia tarpeita palvelevia ratkaisuja. Kokonaisuuteen kuuluu myös laitteiden ja ohjelmistojen välinen tasapainoinen kehitystyö.

Vaikka parhaan malliston titteli on vaikea saavuttaa, kyseessä ei ollut Canonin historian ensimmäinen valinta parhaan malliston tarjoajaksi.

– Tällaisen palkinnon saavuttaminen jo kuudennen kerran on todistus siitä, että pitkäjänteinen tuotekehitys kannattaa. Canon kuuntelee aktiivisesti käyttäjiään ymmärtääkseen, millaiset tuotteet ja palvelut istuvat parhaiten yritysasiakkaiden tarpeisiin, markkinointipäällikkö Markus Winnett toteaa.

Canon on jo pitkään investoinut vuosittain noin 8 % kokonaismyynnistään tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. Vuonna 2008 panostus oli 9,1 %, ja vuoden 2010 tavoite on pyöreät 10 %. Teknologiayhtiöiden innovatiivisuutta mitataan usein myönnettyjen patenttien määrällä. Canon on ollut vuodesta 1992 lähtien kärkikolmikossa Yhdysvaltojen patentti- ja rekisteriviraston listalla. Viime vuonna patenttien määrä oli 2114, mikä tekee 9 patenttia vuoden jokaisena työpäivänä.

Share: