Canonin ja Océn yhteinen tuotekehitys osoittaa nopeaa edistystä

8.9.2011 17:24Uutiset » Laitteet

Oce_varioprint DP

Canon ja Océ vahvistavat edelleen päämääräänsä tulla digitaalisen painamisen globaaliksi markkinajohtajaksi tuomalla markkinoille kaksi yhteistyössä kehitettyä digitaalista painotuotantojärjestelmää: Océ VarioPrint DP -malliston, joka käsittää laitesarjan uuteen teknologiaan perustuvia mustavalkotuotantojärjestelmiä sekä uuden lyhyiden ja keskipitkien värituotantosarjojen Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO -laitemalliston.

– Nämä kaksi yhteistyönä kehitettyä järjestelmää tuodaan markkinoille nopeasti Canon imagePRESS C7010VPS:n jälkeen, mikä kertoo Canonin ja Océn keskinäisestä luottamuksesta. Tuomme markkinoille uuden Canon-järjestelmän Océ PRISMAsync -alustalla. Lisäksi esittelemme Océn mustavalkojärjestelmän, joka perustuu uuteen, yhteistyössä kehitettyyn teknologiaan. Yhdessä olemme vahvempia, ja erityisesti tuotekehitysyhteistyömme herättää luottamusta asiakkaissamme. Asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskipisteessä, ja haluamme varmistaa heidän liiketoimintansa jatkuvan kehittymisen, toteaa ammattitulostusratkaisuista vastaava David Preskett Canon Euroopasta.

Océn Office & Printroom -osaston apulaisjohtaja Nick Klitsie lisää:

– Lupaamme asiakkaillemme tehokasta digitaalista painamista ilman kompromisseja. Tehostamme väri- ja mustavalkolaitemallistomme vahvuuksia kaikissa Canon- ja Océ-järjestelmissä. Kaikki ominaisuudet on keskitetty samaan, tehokkaaseen ohjainalustaan. Canonin ja Océn yhteistyön ansiosta uusimmat teknologiat ovat asiakkaiden käytettävissä, mikä vahvistaa heidän markkina-asemaansa.

Keskisuuren volyymin mustavalkokoneita

Océ VarioPrint 95-, 105-, 120- ja 135 -laitteet ovat tehokkaita keskisuuren volyymin digitaalisia mustavalkojärjestelmiä, joissa yhdistyvät Océn tulostus- ja palvelinteknologia sekä Canonin skannaus- ja viimeistelyratkaisut. Laitteet takaavat tasaisen kuvanlaadun, katkeamattoman tuotannon ja monipuoliset viimeistelytoiminnot yhdessä ja samassa, monipuolisessa järjestelmässä.

DP-valikoimassa on käytössä neljä nopeusluokkaa: 95, 105, 120 ja 135 A4-painopintaa minuutissa. Kaiken perustana on uusi Océ DirectPress -teknologia, jossa kuvan luomiseen ei käytetä valoa, korkeita lämpötiloja tai sähkövarausta, minkä ansiosta se on luotettava vaihtoehto perinteisille digitaalitekniikoille.

Océ DirectPress -teknologia korvaa perinteisille digitaalisille painoteknologioille ominaiset usean vaiheen prosessit yhdellä digitaalisella ja muuttumattomalla prosessilla. Tuloksena on erittäin tasainen kuvanlaatu ilman viivoja, raitoja tai rakeita painopinnassa. Uudessa teknologiassa yhdistyvät Canonin suositusta imagePRESS-sarjasta tutut skannaus- ja viimeistelyominaisuudet, minkä ansiosta asiakkaat voivat tuottaa erittäin laadukkaita ja monipuolisia painotöitä. Viimeistely on laadukasta, sillä väriaine ei halkeile taitekohdissa ja alhainen kiinnityslämpötila ehkäisee paperin rypistymistä.

Teknologisia hyötyjä

Océ VarioPrint DP -valikoima auttaa asiakkaita vähentämään ympäristökuormitusta. Laitteen HeatXchange-teknologia säästää energiaa siirtämällä väriaineen kiinnityksessä käytettävää lämpöä valmiista arkeista uusiin paperiradalle siirtyviin arkkeihin. Lämpöä kierrättämällä on mahdollista säästää energiankulutusta vähintään 30 % verrattuna muihin vastaaviin järjestelmiin. VarioPrint DP -valikoiman laitteilla on pienin tyypillinen energiankulutus (TEC) keskisuuren volyymin laitteiden markkinoilla, ja ne voidaan kytkeä tavalliseen verkkovirtaan.

Océ DirectPress -teknologia ei tuota otsonipäästöjä, mikä varmistaa laiteoperaattoreille viihtyisämmän ja puhtaamman työympäristön. Vaikka laitteiden energiankulutus on pieni, ne ovat erittäin tehokkaita EnergyLogic-teknologian ansiosta. Se sovittaa kunkin painotyön energiavaatimukset järjestelmän energiatason mukaan. Näin varmistetaan, että järjestelmä aloittaa painamisen viipymättä laitteen käynnistyksen jälkeen ja että nopeus säilyy samana siirryttäessä paksumpaan painomateriaaliin.

Uusi väritulostinsarja

Canon imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO -sarjaan perustuvassa uudessa C9000S PRO -mallissa yhdistyvät Canonin väriteknologia ja Océ PRISMAsync -ohjain. Asiakkaat saavat käyttöönsä ratkaisun, jossa yhdistyvät helpot toiminnot ja monipuoliset materiaali- ja viimeistelymahdollisuudet. Mallistossa on ainutlaatuisia tuotantoa tehostavia ominaisuuksia, kuten älykäs painotöiden tuotannonohjaustoiminto ja materiaalipohjainen työprosessi, joka minimoi seisonta-ajan ja parantaa tuotannon etukäteissuunnittelun tehokkuutta.

Océ VarioPrint DP- ja Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO -mallistot ovat saatavilla Canonin ja Océn suoramyyntiorganisaatioilta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Share: