Canonilta uusia väritulostimia

27.9.2012 13:57Uutiset » Laitteet

Canon on julkaissut kuusi uutta A3-koon monitoimitulostinta, jotka Canonin mukaan vastaavat nykypäivän mobiilin liiketoiminnan haasteisiin älykkäillä toiminnoillaan. Laitteet kuuluvat Canonin Imagerunner Advance -mallistoon. Uusissa Imagerunner Advance -laitteissa on muun muassa parannettu käytönvalvonta, personointi, kustannustehokas hallinta sekä mobiili- ja pilvipalveluyhteydet vakio- tai lisävarusteina saatavien uusien ohjelmien kautta.

Laitteissa on nyt vakio-ominaisuuksina muun muassa skannaus hakukelpoisiin tiedostomuotoihin ja suojattu kiintolevyn tyhjennys, jotka aiemmin olivat saatavana vain lisäominaisuuksina. Lisäksi kaikkiin uusiin Imagerunner Advance -laitteisiin on saatavana ilman palvelinta toimiva Universal Login Manager -kirjautumissovellus, joka mahdollistaa käyttäjätasoisen personoinnin ja käytönseurannan.

– Organisaatioiden on oltava yhä ketterämpiä ja tuottavampia ja niiden on pystyttävä alentamaan toimintakulujaan. Tämä Imagerunner Advance -laitteiden uusi sukupolvi vastaa suoraan näihin tavoitteisiin fiksuilla toiminnoillaan, joihin kuuluvat entistä edistyneempi personointi, käytönvalvonta, pilvipalveluyhteys ja käyttö mobiililaitteilla, toteaa tuotepäällikkö Ronny Karlsson Canon Oy:stä ja jatkaa:

– Uuden malliston avulla Canon pystyy entistä paremmin tarjoamaan täydellisen ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille. Nämä ratkaisut tarjoavat yrityksille parempaa tietoturvaa, tehokasta tulostuskulujen hallintaa ja monipuolisia viimeistely- ja julkaisutyökaluja.

Mobiili- ja pilvipalveluyhteydet

Uusissa Imagerunner Advance -laitteissa on useita sovelluksia, jotka integroituvat pilvipohjaisiin työnkulkuihin ja tukevat yleistyvää mobiilityöskentelyä. IDC:n mukaan 52 prosenttia älypuhelinta työssään käyttävistä ei pysty tulostamaan puhelimestaan, vaikka haluaisi.

Imagerunner Advance -laitteissa on pienyrityksille suunnattuja helppokäyttöisiä mobiilisovelluksia, jotka eivät edellytä omaa palvelinta. Canon Mobile Printing -mobiilitulostussovelluksen lisäksi käytettävissä on Canonin Print & Scan -ratkaisu, jolla voidaan skannata suoraan mobiililaitteille. Uuden ohjelmiston ansiosta Imagerunner Advance -laitteissa on myös Google Cloud Print -valmius, jonka avulla tulostus onnistuu monenlaisista verkossa olevista laitteista. Canonin Cloud Connect -ominaisuuden ansiosta Imagerunner Advance -monitoimilaitteilla voidaan tulostaa mm. Google Drive -pilvipalvelusta ja skannata palveluun, ja eCopy Scan to Cloud -toiminnon avulla voidaan skannata, muuntaa ja lähettää materiaalia pilvipohjaisiin palveluihin, kuten SalesForce.com-palveluun.

Uudet Imagerunner Advance C5200-, 6200- ja 8200 -ratkaisut tulevat myyntiin lokakuussa 2012 ja C2200-, C7200- ja C9200 -ratkaisut marraskuussa 2012. Laitteiden tulostusnopeus on 20–70 värisivua ja 55–105 mustavalkosivua minuutissa.

Share: