Canonilta uusia CAD-tulostimia

8.9.2017 09:59Uutiset » Laitteet
Canon TX-4000 suurkuvatulostin,

Canon lanseeraa täysin uuden imagePROGRAF TX -suurkuvatulostinsarjan. Sen mallit ovat yhtiön mukaan vastaus huippuluokan CAD-mustesuihkutulostamisen vaatimuksiin. Laitteet palvelevat myös aloitustason LED-piirturia tarvitsevia.

Uudessa mallisarjassa yhdistyvät Canonin mukaan tuottavuus, käytettävyys ja turvallisuus tulostuslaadusta tai alhaisista käyttökustannuksista tinkimättä. Mallisarjaan kuuluvat imagePROGRAF TX-2000, TX-3000 ja TX-4000, jotka ovat saatavilla 24, 36 sekä 44 tuuman kokoisina. Sarjaan kuuluvat myös MFP-ratkaisut, imagePROGRAF TX-3000MFP T36 sekä TX-4000MFP T36, jotka on varustettu nopealla suurkokoskannauksella ja monipuolisilla integroiduilla skannaus- ja käytettävyysominaisuuksilla.

Malleissa käytetään äskettäin kehitettyä LUCIA TD -mustetta. Sen tuottama tulostuslaatu on terävää ja sillä saa aikaiseksi laajan värintoiston, joten se sopii tarkkuutta vaativiin CAD-piirustuksiin ja julistetulostukseen. Sään- ja vedenkestävyytensä ansiosta muste toimii kaikissa olosuhteissa.

– Aiemmin CAD-piirustukset tulostettiin usein keskitetysti suurilla LED-tulostimilla, mutta nykyään monet toimistot ja rakennustyömaat vaativat jo omia mustesuihkutulostimia, jotta tarvittavat tulosteet kyettäisiin tuottamaan itse paikan päällä heti niitä tarvittaessa. Vastauksena tähän tarpeeseen olemme suunnitelleet korkean suorituskyvyn nopean suurkuvatulostimen, joka tarjoamaan monia etuja, kuten väritulostamisen ja alhaisen TCO:n tinkimättä tulosteiden laadusta tai terävyydestä, toteaa suurkuvatulostimien Canon Euroopan tuotepäällikkö Hiroaki Shirakawa.

TX-sarjan jokaisessa mallissa on kahden rullan syöttö, joka mahdollistaa suurien volyymien tulostamisen kahdesta saman materiaalityypin rullasta tai automaattisen vaihtamisen toiseen tulostusmateriaalityyppiin automaattisesti.

Uusi imagePROGRAF TX -sarja tulee Suomessa myyntiin joulukuun 2017 alussa.

Share: