Canonilta nopea arkkisyöttöinen inkjet-painokone

27.2.2015 08:42Uutiset » Laitteet

Canon Eurooppa on lanseerannut painotuotannon ratkaisujensa valikoimaan Océ VarioPrint i300 -laitteen, joka on ensimmäinen suurinopeuksinen arkkisyöttöinen inkjet-painokone yrityksen historiassa.

Canonin mukaan graafisella alalla on pitkään kaivattu digitaalista painokonetta, joka sijoittuisi nopeudeltaan ja kapasiteetiltaan aloitustason jatkuvasyöttöisten inkjet-painokoneiden ja huippulaadukkaiden tooneripohjaisten arkkipainokoneiden väliin. Tätä aukkoa on nyt tullut paikkaamaan innovatiiviseen inkjet-teknologiaan perustuva Océ VarioPrint i300.

Laitteessa käytetään patentoitua muste-, tulostuspää- ja materiaalinkäsittelyteknologiaa. Tekniikka mahdollistaa painamisen monenlaisille materiaaleille, mukaan lukien päällystämätön, päällystetty ja inkjet-käsitelty materiaali. Laite painaa maksiminopeuksilla 8 500 kaksipuolista A4-arkkia tai 3 800 kaksipuolista B3-arkkia tunnissa.

Océ VarioPrint -arkkitehtuurin ansiosta järjestelmä tukee samoja viimeistelyominaisuuksia kuin Océ VarioPrint 6000 -sarja. Lisäksi integrointi Océ PRISMA -ohjausalustaan ja digitaaliseen Océ PRISMASync -ratkaisuun vapauttaa runsaasti mahdollisuuksia digitaaliseen työnkulkuun.

Kuva: Océ VarioPrint i300/Canon.

Share: