Canonilta kierrätysosista koottu uusiopainokone

28.2.2014 09:40Uutiset » Laitteet

Canon on julkaissut uusioteknologiaa edustavan digitaalisen värituotantolaitemallin (FPNM) imagePRESS C7000VPe:n. Laite on suunnattu auttamaan yrityksiä ottamaan ensimmäinen askel digitaaliseen väripainotuotantoon. Laite on koottu kierrätetyistä ja uusista osista.

Laite on valmistettu keräämällä ja kierrättämällä markkinoilta palautuvia luotettavimpia sekä eniten myytyjä laitemalleja ja purkamalla ne rungon tasolle Canonin tehtaalla. Laitteen luotettavan toiminnan kannalta tärkeimmät osat vaihdetaan, ja kaikki puretut osat puhdistetaan sekä testataan perusteellisesti. Sen jälkeen laite kootaan käyttämällä sekä purettuja että täysin uusia osia. Puretuista osista pyritään käyttämään mahdollisimman suuri osa, mikä vähentää uusien raaka-aineiden tarvetta ja minimoi uusioprosessista syntyvän jätteen määrän.

Kaikki uusioteknologiaa edustavat painokoneet käyvät läpi saman laadunvarmistusprosessin kuin uudet tehdasvalmisteiset laitteet. Canon antaa niiden laadulle ja suorituskyvylle alkuperäistä laitetta vastaavan takuun. Canon imagePRESS C7000VPe:n painolaatu on verrattavissa offset-jälkeen, ja sen nopeus A4-koossa on jopa 71 painopintaa minuutissa. Laitteeseen voidaan liittää kattava in-line -viimeistely.

Kuva: Canon imagePRESS C7000VPe, Canon.

Share: