Canon ja Océ lanseeraavat ensimmäisen yhteisen digitaalisen painokoneen

8.4.2011 12:52Uutiset » Laitteet

imagePRESS C7010VPS

Canon ja Océ yhdistävät parhaillaan toimintojaan. Yritykset ovat esitelleet Barcelonassa Graphispag-messuilla ensimmäisen yhdessä kehittämänsä digitaalisen väripainomalliston. Ensimmäinen yhdessä kehitetty digitaalipainokone on imagePRESS C7010VPS, jossa yhdistyvät Canonin imagePRESS C7010VP -laitteen korkea kuvanlaatu ja tuottavuus sekä Océn monipuolinen PRISMA®sync-työnkulun ohjaus.

Kyseessä on tärkeä virstanpylväs Canonin ja Océn yhteistyössä sekä elävä todiste tutkimus- ja kehitystyön vahvasta synergiasta, joka tuottaa graafisen alan yritysten asiakkaille alan johtavaa teknologiaa. Canon ja Océ osoittavat olevansa vahvempia yhdessä ja tavoittelevansa digitaalisen painamisen kärkipaikkaa.

Uusi malli tarjoaa useita tuotantoa tehostavia ominaisuuksia, kuten älykäs painotöiden aikataulutus ja materiaalipohjainen työnkulun hallinta, joka minimoi seisonta-ajan ja parantaa tuotannon etukäteissuunnittelun mahdollisuuksia.

Avoin työnkulku

Uuteen sarjaan kuuluu ImagePRESS C7010VPS-, ImagePRESS C6010VPS- ja ImagePRESS C6010S -laitteet, joissa on kaikki IPEX-messuilla 2010 lanseeratun imagePRESS C7010VP:n ominaisuudet. Nyt niitä täydentävät lisäksi Océn erinomaiset työnkulku- ja värinhallintaratkaisut.

Océn PRISMAsync-ratkaisun ansiosta imagePRESS C7010VPS -mallit ovat erittäin tehokkaita, ja integroidun Adobe®-RIP-teknologian ansiosta niiden materiaalinkäsittely- ja värinhallintaominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Avoimen työnkulun yhteensopivuutensa ansiosta järjestelmät voidaan saumattomasti integroida alan yleisiin työnkulkuohjelmistoihin ja -järjestelmiin.

Laitteiden materiaalipohjainen työnkulun lähestymistapa on ainutlaatuinen: työn lähettäjä valitsee sopivan materiaalin järjestelmän yksityiskohtaisesta materiaalikirjastosta. Tämän ansiosta laitteen varsinainen operaattori tietää tarkalleen, mitä materiaalia halutaan käytettävän, ja voi määrittää laitteen esiasettelun sen mukaisesti. Painotyöt voidaan valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja näin minimoidaan virheiden ja jätteen määrää sekä maksimoidaan tuotantoaika.

Yhdessä enemmän

– ImagePRESS C7010VPS -laitteiden korkea painolaatu ja laitteiden nopea tuonti markkinoille on osoitus Canonin ja Océn hyvästä yhteistyöstä, kertoo ammattitulostusratkaisuista vastaava David Preskett Canon Euroopasta.

– Kun tunnustamme toistemme asiantuntemuksen, olemme vahvempia yhdessä. ImagePRESS C7010VPS:n kaltaisten yhteisten innovaatioiden ansiosta meillä on entistä paremmat edellytykset auttaa asiakkaitamme valtaamaan uusia liiketoiminta-alueita ja hyödyntämään uuden teknologian tuomia ainutlaatuisia mahdollisuuksia.

– Tuhannet Océn VarioPrint-asiakkaat käyttävät PRISMAsync-ratkaisua jo mustavalkotuotannossaan, Océn Office & Printroom -osaston apulaisjohtaja Nick Klitsie kertoo.

– Canonin ja Océn yhdessä kehittämässä tehokkaassa digitaalisessa väripainojärjestelmässä yhdistyvät erinomainen laatu, tuottavuus ja PRISMAsync-ohjaus, ja se antaa asiakkaillemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uudet mallit parantavat tuotantotehoa, ja niiden materiaalinkäsittelyn joustavuuden, pitkän yhtäjaksoisen tuotantoajan ja helppokäyttöisyyden ansiosta graafisen alan ammattilaiset voivat edelleen laajentaa palveluvalikoimaansa ja parantaa toimintansa kannattavuutta.

Prisma-työnkulku myös muihin laitteisiin

Yritykset suunnittelevat myös PRISMAsync-ohjauksen käyttöä Canonin imageRUNNER ADVANCE PRO -malliston lyhyisiin ja keskipitkiin painosarjoihin suunnitelluissa laitteissa.

Uusia imagePRESS C7010VPS-, imagePRESS C6010VPS- ja imagePRESS C6010S -digipainoratkaisuja myyvät Canonin ja Océn suoramyyntiorganisaatiot sekä valtuutetut jälleenmyyjät.

Share: