Buyers Laboratory palkitsi tuotantotulostimia

17.10.2017 17:50Uutiset » Laitteet
Konica Minolta AccurioPress C6100 -tulostin.

Itsenäinen tutkimus- ja testauslaitos Buyers Laboratory (BLI) on jakanut 2018 Pro -palkintoja tuotantotesteissä parhaiten menestyneille digitaalisille tuotantotulostimille. Palkintoja saivat Canon, Konica Minolta ja Xerox.

Konica Minolta AccurioPress C6100 -laite sai kiitosta erinomaisesta tuottavuudesta ja materiaalin käsittelystä keskivolyymin tuotantolaitteena. Laite osoitti kykenevänsä käsittelemään joustavasti ja nopeasti hyvin monenlaisia materiaaleja aina korkeaan 400 gramman painoon asti.

Canon imageRUNNER Advance C7580i -tulostin.

Canonin kaksi laitetta palkittiin aloitustason ja kevyen/keskivolyymin tuotantolaitteissa. BLI:n mukaan Canon Océ varioPRINT 140 -sarjan laitteet sopivat erinomaisesti pienille ja keskisuurille painotaloille hyvien materiaalin käsittelyn ja töiden hallinnan ominaisuuksien ansiosta. Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i -laitetta puolestaan kiitettiin tekstin ja pienten viivojen hallinnasta sekä erinomaisesta värinhallinnasta. Laitteen käyttö on myös helppoa.

Xerox Versant 180 -tulostin.

Xeroxin Versant 180 sai palkinnon erinomaisena kevyen tuotannon laitteena. Laitteella pystyttiin tuottamaan tulosteita luvatulla nopeudella lähes aina. Tulosteiden laatu pysyi erittäin johdonmukaisena sekä pienissä että suurissa töissä, ja kuvan laatu oli korkea.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: