Buhrsilla kuorituksen uusia ulottuvuuksia Sveitsissä

21.1.2009 15:59Uutiset » Laitteet

Kuorituksen uudet ulottuvuudet ovat postitus- ja pakkausalan järjestelmätoimittaja Buhrsin teemana Hunkelerin Innovaatio 2009 -päivillä helmikuussa (16.–19.2.), Sveitsin Luzernissa.

Buhrs on julkistanut uuden pitkälle integroidun kuoritusjärjestelmän, jossa yhdistetään perinteiset graafiset jälkikäsittelytoiminnot, nidonta ja sidonta, tehokkaaseen täysin automatisoituun kuoritusjärjestelmään. Kyseessä on uusi täysin servo-ohjattu ja automatisoitu BB700 Pocket -kuoritusjärjestelmä. Yhteistyössä englantilaisen IBIS sidontalaitevalmistajan kanssa Buhrs on integroinut laitteiston, jonka avulla voidaan kerätä personoidut samalle vastaanottajalle kuuluvat dokumentit, sitoa tai nitoa, lisätä kannet sekä yhdistää ne samalle vastaanottajalle meneviin muihin dokumentteihin yhdessä työvaiheessa.

Järjestelmän käyttöalueita ovat esimerkiksi vakuutus, pankki, suoramarkkinointi sekä transpromo-sovellukset, joissa edellytetään dokumenttien ja sisällön ehdotonta vastaanottajakohtaista oikeellisuutta. Dokumentit ja sidottavat tuotteet voivat olla joko rulla- tai arkkipohjaisia. Kahden eri työvaiheen integrointi, sidonta ja kuoritus, nopeuttaa töiden läpimenoa ja kasvattaa tuottavuutta.

BB700 Pocket on tunnettu suuresta joustavuudesta ja monipuolisuudesta, kuten muutkin Buhrs-tuoteperheen jäsenet. Laite mahdollistaa kaikkien eri kuoriformaattien C6-B4 ja C4-tasku- ja pussikuorien (läppä lyhyellä sivulla) käytön. BB700 Pocketissa, kuten muissakin Buhrsin laitteissa, voidaan käyttää myös ei-standardeja kuoria. Kuori voi olla epäsymmetrinen ja siinä voi olla useita ikkunoita eikä läpän muotokaan rajoita työskentelyä.

BB700 Pocketin automaattiset servo-ohjatut asemat ja automatisoidut säädöt mahdollistavat laitteen operoinnin ja kaikkien toimintojen hoidon yhdeltä puolelta ilman työkaluja. Koneen automatiikka hoitaa myös virheenkorjaukset ilman tuotantotehoa pienentäviä pysähdyksiä, joista esimerkkinä mainittakoon kuoren valmistusvirhe, jossa läppä ei aukea ennen täyttöprosessia. Kone poistaa ko. kuoren radalta automaattisesti ja jatkaa toimintaansa ilman pysähtymistä.

BB700:ssa voidaan hyödyntää useita erilaisia liiteasemia (rotaatio, kitka, työntö, pick&place). Laitteisto on myös mahdollista laajentaa jälkikäteen kolmen liiteaseman yksikköinä. Työasetusten tallennusmahdollisuus edelleen helpottaa ja nopeuttaa toistuvien töiden kuntoonlaittoaikoja.

Buhrs yrityksenä

Buhrs on jälkikäsittelyn ja postitusalan automaatiojärjestelmien johtava maailmanlaajuinen toimittaja. Yritys kehittää, valmistaa, myy ja huoltaa laitteita sekä järjestelmiä. Buhrsin järjestelmät esikäsittelevät, yhdistelevät ja pakkaavat media-alan tuotteita, kuten sanoma- ja aikakausilehtiä, suoramarkkinoinnin tuotteita, kirjoja, videoita, CD/DVD levyjä, kortteja ym jakelukelpoisiksi.

Buhrs on kumppani postitusalan yrityksille, Posteille, painotaloille, julkaisijoille, palvelukeskuksille, suoramarkkinoijille, pankeille, vakuutusalan yrityksille ja kaikille joilla on viestitystarpeita omille asiakkailleen.

Buhrsilla on yli 4.500 järjestelmäasennusta maailmanlaajuisesti ja joka viikko suoritettavat neljä uutta järjestelmä asennusta tekevät Buhrsista tunnetun ja luotettavan kumppanin, jonka järjestelmät ovat pitkäikäisiä, laadukkaita ja tehokkaita.

Rotterdamissa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi, Buhrsilla on tytäryrityksiä Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Suomessa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa. Muilla alueilla edustus hoidetaan laadukkaiden kumppaneiden kautta.

Linkit: www.buhrs.com ja innovationdays.hunkeler.ch

Share: