Anjalankoskelle Pohjoismaiden ensimmäinen Xerox iGen4

29.10.2008 13:50Uutiset » Laitteet

Xerox Oy on toimittanut Suomen ensimmäisen Xerox iGen4 -tuotantopainokoneen Solver Palvelut Oy:lle. Solver Palvelut hankki uuden Xerox iGen4 -tuotantopainokoneen erityisesti digitaaliseen pakkaustuotantoon. Yhtiö on rakentanut Anjalankoskelle Euroopan ensimmäisen digitaalisen kotelotehtaan, joka on jo aloittanut tuotannollisen toiminnan. Xerox iGen4 -tuotantopainokoneen asennus toteutettiin Solverille syyskuun lopulla.

– Olemme yksi digitaalisen painatuksen uranuurtajia Suomessa. iGen4-investointi on meille hyvin merkittävä, sillä se kaksinkertaistaa kotelo- ja julkaisutuotantomme kapasiteetin. Investointi mahdollistaa myös liikevaihtomme kasvun jatkumisen myös vuonna 2009, kertoo Solver Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Mauri Reinilä.

Xerox iGen4 -tuotantopainokone on seuraavan sukupolven malli suurten arkkidigipainokoneiden yhdestä markkinajohtajasta, Xerox iGen3:sta. Xeroxin iGen -tuotantopainokoneilla voidaan hyödyntää tehokkaasti materiaaleja ja paperikokoja, joiden käyttö on aiemmin ollut digitaalisesti mahdotonta.

– Xeroxin jatkuva ja innovatiivinen tuotekehitys on tuonut markkinoille jälleen uuden sukupolven tuotantopainokoneen, jolla voidaan toteuttaa tehokkaasti esimerkiksi värinhallinnan automatisointi. Uusien teknologiainnovaatioiden myötä myös tuottavuus voidaan nostaa uudelle tasolle. Kuvanlaatu on myös entisestään parantunut, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Solverille toimitettu iGen4 -tuotantopainokone on varustettu in-line – lakkayksiköllä. Xerox iGen4 tarjoaa teknisenä uutuutena myös värien automaattisella seurantajärjestelmällä varustetun painoyksikön.

– Xerox iGen4 -tuotantopainokoneessa hyödynnetään uusinta teknologiaa. Siinä yhdistyvät digipainamisen nopeus, kustannustehokkuus sekä erittäin korkea laatu. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Solverin kaltaisen uranuurtajan kanssa, joka hyödyntää tehokkaasti viimeisintä digipainamisen teknologiaa, jatkaa Johanna Starck.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: