Ammattirakentajan kätevä tulostin

25.3.2008 11:12Uutiset » Laitteet

OKI C8800 helpottaa tulostamista rakennuksilla. Yhä useammat rakentajat investoivat tulostimiin, jotka tulostavat helposti eri kokoisia dokumentteja. Aikaisemmin on ollut tapana käyttää plotteria tai piipahtaa pikapainossa hakemassa piirustuksista kopioita ja tulosteita. Nyt OKI C8800-tulostimella voi helposti tulostaa jatketut A4-koot (esim. 297x420mm, 297X630mm ja 297x841mm) arkkitehtitoimistossa tai suoraan rakennuspaikalla.

– OKI C8800-tulostimella voi tulostaa monelle eri materiaalille ja olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että tulostimemme toimii hienosti tiedostokoosta riippumatta. Tulostimella voi tulostaa materiaalit käyntikorteista 1,2 metrin pitkiin banderolleihin asti sekä pienentää piirustusmateriaali jatketuille A4-arkeille. Tähän pystyvät vain harvat kilpailijamme, sanoo maajohtaja Teemu Kaski (kuvassa)OKI Printing Solutionsilta.

Rakennuksella värikirjoittimelle on käyttöä. Näin piirustukset saadaan nopeasti tulostettua ja työkäyttöön, eikä aika kulu odottelemiseen.

–Enää ei tarvitse odottaa kopioiden valmistusta muualla vaan piirustukset ja ohjeet voidaan tulostaa heti vaivatta, halutussa koossa. Näin säästyy sekä aikaa että rahaa, kertoo Teemu Kaski.

Työkseen piirustusten ja graafisen suunnittelun parissa työskenteleville nopea ja tarkka tulostin on kullan arvoinen. Tähän asti tämän tyypin tulostimet ovat olleet isoja ja kömpelöitä. OKI C8800 on aivan toista maata. Se on hinnaltaan kilpailukykyinen, joustava eikä vaadi paljon tilaa. Alle 2000 eurolla (alv. 0%) saa väritulostimen joka tulostaa 26 A4-värisivua ja 32 mustavalkosivua minuutissa. Vastaavassa ajassa saadaan A3-koossa 15 väri- ja 17 mustavalkotulostetta. Ensimmäinen sivu tulostuu jopa 9,5 sekunnissa.

Myös pk-yrityksillä on varaa hyvään A3-väritulostimeen

– OKI C8800 on täydellinen valinta kaikille, jotka ammatikseen ovat tekemissä piirustusten tai graafisen suunnittelun kanssa, riippumatta siitä toimitaanko Mac- tai PC-maailmassa. Laadukkaat ja nopeat tulosteet yhdessä kilpailukykyisen hinnan kanssa tekevät laadukkaan A3-väritulostminen hankkimisen mahdolliseksi myös pk-yrityksille, sanoo Teemu Kaski OKI Printing Solutionsilta.


Korkea tulostuslaatu

Tulostuslaatu on korkea High Definition -väriaineen hyvin pienten värihiukkasten ansiosta. Laadun varmistamiseksi käytetään myös ProQ2400-multilevel -tekniikkaa, joka työstää tulosteita usealla eri tasolla. Tämän tekniikan ansiosta tulosteen piirtojälki on terävä, ja piirustusten linjojen toisto äärimmäisen tarkka.

Lisätietoja www.oki.fi.

Share: