Aller tilasi Tanskaan uuden työjuhdan

18.8.2009 09:29Uutiset » Laitteet

Aller Tryck A/S, yksi Pohjoismaiden johtavia aikakauslehtitaloja, on tilannut 48-sivuisen LITHOMAN-offsetrotaation Kööpenhaminan lähellä sijaitsevaan tuotantolaitokseensa.

Aller Groupin Norjassa ja Ruotsissa sijaitsevat painotalot ovat jo muutamia vuosia painaneet tuotantoansa LITHOMAN-koneilla, nyt myös Tanska seuraa esimerkkiä. Toimitusjohtaja Jesper Jungersen tietää jo, mitä odottaa uudelta koneelta. – Meille ehdottomasti tärkeimpiä tekijöitä ovat luotettavuus ja joustavuus. Muissa toimipaikoissamme olemme nähneet, että LITHOMAN ja manroland täyttävät nämä edellytykset. Lisäksi Aller edellyttää alhaisia yksikkökustannuksia ja ultratehokasta tuotantoa. Tästä syystä investointi kohdistui 48-sivuiseen short grain -formaattiseen LITHOMAN-koneeseen, joka on ensimmäinen laatuaan Pohjois-Euroopassa. Kone asennetaan keväällä 2010. Vuonna 2002 perustettu Aller Tryck A/S työllistää 115 henkilöä ja on yksi Pohjoismaiden suurimpia ja uudenaikaisimpia painotaloja. Sen palvelut kattavat prepressin sekä heatset- ja arkkikonetuotannon ja huippuluokan sitomopalvelut. Vaikutuksen tekee myös tosiasia, että Aller painaa kahdeksan Tanskan suosituinta aikakauslehteä, joita lukevat nuoret ja vanhat, miehet ja naiset.

Yhtiö kuuluu perinteikkääseen kööpenhaminalaiseen Carl Allers Etablissement A/S -kustantamoon, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1873. Tämä perheyhtiö tuottaa Skandinaviaan yli kolme miljoonaa aikakauslehteä viikossa.

Allerin tavoite on luotettava ja tehokas tuotanto sekä korkea laatu.

– Pyrimme ympäristöystävälliseen tuotantoon; mahdollisimman korkeaa laatua niin vähin resurssein kuin mahdollista. Vakuutuimme erityisesti LITHOMAN-teknologiasta, joka vähentää paperihävikkiä, Jesper Jungersen painottaa.

Share: