Agfan Anapurna-perhe kasvaa

16.4.2009 17:58Uutiset » Laitteet

Agfa Graphicsin :Anapurna-suurkuvatulostimien tuoteperhe kasvaa M2-tulostimella, joka yrityksen mukaan tuplaa omassa sarjassaan tuotantokapasiteetin korkealaatuisten kuvien tuottamisessa.

UV-tekniikkaa käyttävä :Anapurna M2 sisältää monia tuotantolaadun varmistavia automaatiotasoja, jotka tulevat oikeuksiinsa suurilla tuotantonopeuksilla. Näiden ansiosta :Anapurna M2 nousee Agfan mukaan yhdeksi markkinoiden suunnannäyttäjäksi suurkuvien UV-tulostamisessa.

Anapurna M2:lla tuotetaan teräväpiirteisiä ja värikylläisiä sisä- ja ulkomateriaaleja (resoluutio 720x1440dpi). Uudet tekniikat muun muassa materiaalisyötössä ja tulostuspäiden asentojen mukauttamisessa varmistavat osaltaan kuvatarkan jäljen myös maksiminopeudessa
(23m2/h).

Kuudella värillä toimiva Anapurna M2 tulostaa sekä rulla- että levymateriaaleille. Materiaalin maksimileveydeksi on määritelty 160cm ja minimikoko on puolestaan A3. Laite sopii erityisesti graafisille silkkipainajille, kaupallisten suurkuvien tulostajille sekä opaste- ja valokuvatuotantoon.

Lisätietoa Agfa Anapurnan tulostimista ja suomenkieliset esittely Fespa Digital -messuilla: Seri-Deco.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: