Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Grano Graafisen Teollisuuden jäseneksi 

9.6.2023Uutiset
Grano Group liittyy Graafinen Teollisuus ry:n jäseneksi. Kuvassa Granon osasto Sign, Print & Promotion 2022 -messuilta Helsingistä. Kuva: Print&Media

Suomen suurin graafisen alan konserni Grano Group on liittynyt Graafinen Teollisuus ry:n jäsenistöön. Grano on merkittävä lisäys jäsenlistaan, joka kattaa nyt lähes kaikki suurimmat graafisen alan yritykset pakkauspainoja lukuun ottamatta. Liittoon kuuluu myös valtaosa alan keskisuurista yrityksistä sekä paljon pienempiä yrityksiä.

Grano kertoo toteuttavansa asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee noin 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 111 miljoonaa euroa.

Graafinen Teollisuus hakee liittojohtajaa 

Medialiitto ja Graafinen Teollisuus hakevat parhaillaan Graafiselle Teollisuudelle edunvalvonnasta vastaavaa liittojohtajaa, joka toimii Medialiiton toimialajohtajana graafisen teollisuuden alalla. Graafinen Teollisuus ry:n jäsenyritykset ovat suomalaisia painotaloja ja kustantajia tai niitä palvelevia yrityksiä. Graafinen Teollisuus on Medialiiton jäsenliitto.

Liittojohtajan tehtävänä on vahvistaa graafisen teollisuuden elinkeinopoliittista edunvalvontaa, olla aktiivinen vaikuttajaviestinnässä ja sidosryhmätyössä sekä vastata Graafinen Teollisuus ry:n toiminnasta ja taloudesta.

Paikka aukeni, kun vuoden 2018 alusta liittojohtajana toiminut Elias Erämaja siirtyi 24.2.2023 Suomen Ekonomit ry:n pääekonomistiksi. Toistaiseksi vt. liittojohtajana toimii järjestöpäällikkö Annukka Ahopalo.

Share: