Yrityksen omaa sisältöä

Pekan Offset Oy:n digipainoon vauhtia Konica Minoltalta

Tämä on Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n maksullinen advertoriaaliartikkeli.

Helsinkiläinen Pekan Offset Oy investoi uuteen Konica Minolta AccurioPress C6100 -digitaalipainokoneeseen.

Tehokkuus, taloudellisuus ja laatu. Siinä kolme Pekan Offset Oy:lle tärkeintä asiaa kun digipainoon haettiin uutta vauhtia. Ratkaisu löytyi Konica Minoltalta.

Pekan Offset Oy:n luotto Konica Minoltan järjestelmiin on ollut vankka jo vuosien ajan ja uusin investointi digipainotuotantoon tehtiin viime kesänä. Onnistunut investointi on tuonut monia hyötyjä Pekan Offsetin asiakkaille – painotuotannon nopeus ja laatu on vakuuttanut uudetkin asiakkaat tilaamaan entistä enemmän painotöitä.

Pekan Offsetin uusi AccurioPress C6100 -painokone käy ja kukkuu – ylläpitopalvelutkin toimivat erittäin hyvin. Jos ongelmia on ollut, ne on hoidettu.

– Olemme erittäin tyytyväisiä. Painolaatu on erittäin hyvä ja laitteen hinta-laatusuhde markkinoiden paras. Luotamme siihen, että Konica Minoltan huolto toimii hyvin ja ammattitaitoisesti, toteaa Pekan Offset Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pelkonen.

Helsingin Herttoniemessä toimiva graafisen alan yritys Pekan Offset Oy on tarjonnut painopalveluja asiakkailleen jo vuodesta 1991 lähtien. Painossa on käytössä kattavasti eri painotekniikat – offsetpaino, digipaino ja suurkuvatulostus. Nykyaikainen paino tarjoaa luotettavaa palvelua aina painotyön suunnittelusta lähtien.

Katso lisätietoja Pekan Offset Oy:stä

Konica Minolta

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: