Hansaprint hakee myyjiä

7.2.2020Rekry

Hansaprint hakee myyntiosaajia palvelukseensa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa myyntitehtävissä. Haemme resursseja kasvuun ja tarjolla on kaksi loistavaa työpaikkaa.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Myyntipäällikön ensisijainen vastuualue on heatset-volyymipainotuotteiden (suorat, luettelot, aikakauslehdet, kuvastot jne.) ja niihin liittyvien palvelujen myynti Suomessa. Tukenasi on laajempi myyntitiimi.

Tehtävä painottuu aluksi uusasiakashankintaan ja myyntipäällikkö osallistuu palvelumme kehittämiseen. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta volyymipainotuotteiden myymisestä ja kotimaisen asiakaskentän sekä tuotantotekniikan tuntemusta.

Haemme myyntipäällikköä, joka kykenee itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakkaiden luottamuksen voittavaan ratkaisumyyntiin.

Tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on pääkaupunkiseutu. Myös Turku ja Turenki ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttävää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävistä lisätiedot ja hakeminen:
Momentous / Juha Immonen, juha.immonen@momentous.fi, puh. 050 500 1007
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (JR)
Myyntipäällikön ensisijainen vastuualue on Hansaprintin visuaalisen kommunikoinnin (suurkuva, myymälämarkkinointi, tapahtumat, sisustus jne.) tuotteiden ja palveluiden myynti.

Tehtävä painottuu aluksi uusasiakashankintaan. Lisäksi myyntipäällikkö osallistuu aktiivisesti tuote- ja palveluportfolion kehittämiseen ja toimii osana muuta myyntitiimiä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on palava halu myyntityöhön. Haemme hunter-tyyppistä myyntipersoonaa, joka haluaa rakentaa itselleen uraa myyntityössä.

Kokemus aiemmista myyntitehtävistä on suotavaa, Hansaprintin tekemisen osalta perehdytämme sinut tehtävään. Tavoitteena itsenäisen ratkaisumyynnin ammattilainen, joka tuntee myytävät tuotteet kuin omat taskunsa.

Tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on pääkaupunkiseutu. Myös Turku ja Turenki ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävistä lisätiedot ja hakeminen:
Academic Work / Isa Hietala, isa.hietala@academicwork.fi, puh. 040 522 9061


Hansaprint Oy on suomalainen graafisen alan moniosaaja. Palvelemme asiakkaita laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla painotuotteiden ja niihin liittyvillä sähköisillä ja logistisilla palveluilla. Tuotantopalvelumme pohjautuvat sekä omaan tuotantoon, että laajaan ja kansainväliseen alihankintaverkostoon.

Hansaprint on osa TS-yhtymä-mediakonsernia. Hansaprintin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turengissa ja Turussa. Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Oy Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Group Oy Turussa ja Helsingissä.

www.hansaprint.fi