Haastattelu: Menestyvän verkkopainokaupan salaisuus

5.4.2017 23:26Uutiset » Advertoriaalit

Huom! Tämä on advertoriaali (maksettu mainosuutinen), jonka sisällöstä vastaa mainostaja.

print24.com: Menestyvä Web-to-Print-liiketoiminta (WtP) tarkoittaa jatkuvaa asiakkaiden inspirointia uusilla tuotteilla, palveluilla ja ominaisuuksilla.

RADEBEUL, Saksa – Unitedprint.com SE on eurooppalainen huippuyhtiö, jonka verkkokauppabrändejä ovat print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk ja Unitedprint Shop Services (USS). Yhtiö on ollut yksi Euroopan johtavista online-painotaloista jo yli kymmenen vuotta. Haastattelimme Ali Jason Bazoobandia (innovaatio- ja markkinointijohtaja) saadaksemme kattavan katsauksen online-painamisen tulevaisuuteen sekä syyt Unitedprintin menestystarinaan.

Mr Bazooband, olet ollut Unitedprint.com SE:n johtoryhmässä nyt yli vuoden. Mikä on roolisi ja tehtäväsi Unitedprintissä?
Ali Jason Bazooband: “Tehtävänä on jatkuvasti kehittää tarjontaamme uusilla houkuttelevilla tuotteilla, palveluilla ja työkaluilla sekä meidän jo lähes hillitsemättömillä vaatimuksilla tarjota markkinoiden alhaisimmat hinnat, paras tuotelaatu ja nopeimmat toimitusajat. Siinä oma tehtäväni ei eroa mitenkäänn Unitedprintin ja sen eri kauppasivustojen tavoitteista. Siksi tuomme markkinoille viikoittain paljon uusia innovaatioita, tuotteita, palveluita ja työkaluja. Kehitystyö tuodaan aina mahdollisimman nopeasti asiakkaidemme hyödyksi, sillä kaikkihan tiedämme: ‘Menestyvä on se, joka antaa hyödyn asiakkaalle!'”

Lue lisää


Print24 on tuotemerkki, jonka omistaa UNITEDPRINT.COM SE, yksi maailman johtavimmista online-painotaloista koko maailmassa. Yrityksen tuotemerkkejä print24:n lisäksi ovat Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk ja Unitedprint Shop Services (USS). Yhtiössä työskentelee yli 700 työntekijää. Toimipaikkoja on 26 ympäri maailmaa (Saksassa ja 21 muussa Euroopan maassa sekä Brasiliassa, Kiinassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa). Peruspainotuotteiden lisäksi Unitedprint tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja palveluja tekstiilipainatuksesta valokuvapainatukseen, suuriin painotuotteisiin, mainosmateriaaleihin ja -välineisiin sekä esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alalle.

 

Share: