Uutta ilmettä pintoihin sisustuskalvoilla

30.9.2020Highlights

Kaupallinen yhteistyö: Seri-Deco Oy.

Seri-Decon tuotepäällikkö Matti Höök esittelee 3M DI-NOC -malleja. Neukkarin lasiseinät teipattiin 3M Fasara Cloud Gradation -kuosilla, jossa on tyylikäs häivyttävä liukuefekti.

Toteuta tilauudistus ja luo haluttu uusi ilme sisustuskalvoilla. Lähes tuhat 3M™ DI-NOC™ -sisustuskalvoa ja 3M™ Fasara™ -lasinsomistuskalvoa ovat nyt tilattavissa Seri-Decosta nopealla aikataululla.

— Asiakkaiden on helppo ihastua sisustuskalvoihin, koska lopputuloksesta tulee niin upea ja kuoseissa riittää valinnanvaraa, haluaapa asiakas sitten esim. puun lämpöä, metallin hohtoa, rouheaa betonia tai marmorin ylellisyyttä. Kalvoilla saa nopeasti aikaan tyylikästä jälkeä. Tilan yleisilme ja tunnelma voidaan muuttaa valituilla kuoseilla aivan uudenlaiseksi. Lisäksi muutostyöt pystytään tekemään paikan päällä ilman pitkiä toimintakatkoksia erittäin kustannustehokkaasti, vakuuttaa Seri-Decon tuotepäällikkö Matti Höök.

— Monet asiakkaamme ovat tilauudistusten ja visuaalisten WOW-efektien ammattilaisia, jotka ovat tottuneet teippaamaan pintaa ja ideoimaan luovia, näyttäviä ratkaisuja esim. toimistoihin, kauppoihin, liikekeskuksiin, ravintoloihin jne. Siksi me Seri-Decolla olemme tänä vuonna panostaneet erityisesti sisustus- ja lasinsomistuskalvoihin. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme lähes tuhannella 3M DI-NOC sisustus- ja Fasara -lasinsomistuskalvolla. Ja uutuuksia tulee jatkossakin, lupaa Höök.

3M Fasara -lasinsomistuskalvot tuovat toimisto- ja kokoustiloihin, hotelleihin ja liiketiloihin sopivasti yksityisyyttä, mutta ne säilyttävät samalla tilan avoimuuden ja valoisuuden tyylikkäästi.

— Fasara-kalvoja on erittäin helppo käyttää, koska niissä on tyylikäs kuviointi tai huurrepinta jo valmiina, eikä materiaalia tarvitse tulostaa, raidoittaa tai laminoida erikseen. Riittää kun asentaa paikoilleen.

3M DI-NOC sisustuskalvot ovat kulutusta kestäviä, muotoutuvia valuvinyylitarrakalvoja tilojen sisustamiseen. Kalvot kestävät käyttöä ja kulutusta sisätiloissa jopa 12 vuotta ja ne voidaan puhdistaa pyyhkimällä. Niitä voidaan käyttää lähes minkä tahansa pinnan uudistamiseen kuten seiniin, oviin, levyihin ja kalusteisiin. Monet DI-NOC-kuoseista jäljittelevät aidon luonnonmateriaalin (mm. puu, kivi, nahka) tai jonkun muun materiaalin (esim. betoni, metalli, tekstiilit) ulkoasua ja tekstuuria hyvinkin aidonoloisesti, murto-osalla niiden hinnasta.

— Sitä paitsi aito marmori tai kivimateriaali voi olla esimerkiksi hisseissä ja laivoissa liian painava ja kallis ratkaisu. Alkuperäismateriaalin sijaan sama haluttu sisustuksellinen ilme voidaankin toteuttaa ohuilla ja 3D-muotoutuvilla sisustuskalvoilla nopeammin ja edullisemmin. Lopputulos on erittäin aidon ja hyvännäköinen, vakuuttaa Höök ja jatkaa:

— 3M DI-NOC -sisustuskalvot ja Fasara-lasinsomistuskalvot ovat tilattavissa metreittäin tai rullittain Seri-Decon verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. Toimitamme materiaalit Italiasta emoyhtiömme Spandexin varastosta vain noin viikon toimitusajalla.

— DI-NOC sisustuskalvoja uskaltaa vihdoin tarjota asiakkaalle, koska Seri-Decolla on sopivat DI-NOC-kuosit saatavilla nopeasti. Vaikka kalvot ovat heillä tilaustuotteita, niin toimitus on nopea ja tiedämme aina varmuudella, koska tuotteet tulevat, sanoo DI-NOC-kalvoja Seri-Decosta tilaava Seriässän Ari Saarinen.

Katso 3M DI-NOC sisustuskalvojen valikoima täältä.

 

Seri-Deco Oy
Matti Höök
puh. 010 841 8085
www.seri-deco.fi

 


 

Tämä artikkeli on julkaistu Print&Median Highlights-lehdessä 30.9.2020.
Print&Median koko arkisto on luettavissa Lehtiluukusta.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: