Muutoksen edessä

30.9.2020Highlights

Kaupallinen yhteistyö: Signcom Oy.

Signcomin Sakari Pyykkönen, Miikka Lautiola, Ari Keino, Samuli Vuorenhela ja Mika Kemppi toivottavat asiakkaat tervetulleiksi uuteen showroomiin, joka vihitään käyttöön Signcomin Demoviikoilla 26.10–6.11.2020. Kuvassa näkyvää marmorikuvioitua tulostetta nähdään uusissa tiloissa. Pintaan tulostettava struktuurilaminaatti antaa marmorille upean efektin ja tunnun.

Suurkuvatulostusratkaisujen maahantuojayritys Signcom on ahkeroinut. Koronakevät ja -kesä on mennyt muuton parissa. Yli 1300 neliön uusissa tiloissa avautuvat entistä laajempi varasto, näyttävä showroom ja toimistotilat.

SIGNCOMIN MUUTTO Helsingin Hermannista Herttoniemeen oli järjen sanelema asia. Vanhoissa tiloissa tulivat seinät vastaan.

– Kyllä meillä oli kova tarve kasvattaa tuotevalikoimaa eli varastotilaa piti saada lisää. Nyt tilanne on hyvä ja meillä on mahdollisuus palvella asiakasta entistäkin paremmin. Nimikkeiden määrä tarvikkeissa ja materiaaleissa on jo yli 3000, kertoo Signcomin toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela.

Materiaalipuolella Signcom on erittäin monipuolinen. Varastossa on kattava valikoima Hexiksen ja Orafolin materiaaleja, monen eri valmistajankankaita, General Formulations -erikoistarratuotteita ja Igepan materiaaleja. Uutuusmateriaaleista Vuorenhela mainitsee esimerkkinä superkovaliimaisen irrotettavan tarramateriaalin.

Erikoisliimaisissa materiaaleissa meillä on Suomen laajin valikoima.

– Lisäksi meille on tullut paljon tosi hyviä erikoistarroja ja kankaita, esimerkiksi tapettikäyttöön, Vuorenhela sanoo ja jatkaa:

– Uskoisin, että erikoisliimaisissa materiaaleissa meillä on tällä hetkellä Suomen laajin valikoima, ja paljon myös muita erikoismateriaaleja. Sitä kautta meille on kertynyt todella kova materiaaliosaaminen, jota asiakkaamme arvostavat. Meitä konsultoidaankin usein kun tarvitaan materiaali haastavaan kohteeseen.

Signcomin asiakkaita kiinnostaa varmasti myös uudet upeat demotilat, joihin mahtuu tarvittaessa isokin kone, kuten yrityksen edustuksessa olevat Zündin tasoleikkuri tai Mimakin suurkuvatulostimet.

– Koska perinteisiä Demopäiviä ei tänä vuonna järjestetä, aiomme järjestää lokakuun lopulla erityisjärjestelyin Demoviikot, jolloin demotilamme tavallaan vihitään. Ilmoitamme tästä tapahtumasta asiakkaille tarkemmin myöhemmin, mutta näyttää siltä, että saamme näytille erittäin mielenkiintoisia suurkuvatuotannon laitteita, materiaaleista puhumattakaan, Vuorenhela vihjaa.

Demokoneita nyt tarjoushinnoin!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin. Myymme samalla kaikki demokoneet pois koronahinnoin.

Mimaki UCVJ300-160
Rulla UV-tulostin automaattisella muotoonleikkauksella ja valkoisella värillä

Mimaki JV300-160
Matalan tulostuskulun nopea rullatulostin nyt puoleen hintaan

Mimaki CJV150-160
Automaattisesti muotoon leikkaava teipparin perustyökalu

Brother GTX
Nopea paitatulostin suurempaankin tuotantoon

Huom!
Lisäksi uusi e
rikoishinnoiteltu Mimaki JFX200-2513 tasotulostin myynnissä hintaan 45000€!


Koronaan ja bakteereihin tehoavat antimikrobiset tuotteet

Antimikrobisesta suojauksesta on tullut ”uusi normaali”, vaikka suojauksen tarpeellisuuteen vasta heräillään monissa yrityksissä.

Signcomin edustama Hexis PureZone on antimikrobisten tuotteiden aatelia. Jo 10 vuotta valikoimissa ollut Purezone perustuu Hexiksen patentoimaan teknologiaan. Se on täysin ainutlaatuinen, jossa hopeaionit sekoitetaan ekstruusiovaiheessa materiaaliin eli materiaali on läpikotaisin käsitelty hopeaioneilla.Tästä syystä myös vaikutusaika on huomattavan pitkä, eikä se poistu hankaamalla. Lisäksi olemme lisänneet valikoimaamme erittäin edullisen hopeaionipinnoitetun TecLux Protect -monomeerikalvon, jonka toimintaperiaate on sama kuin PureZone-kalvoissa.

Edellä mainittujen lisäksi kannattaa muistaa Georg&Otto Friedrichin hopeaionikäsitellyt kankaat, jotka antavat esimerkiksi suojamaskikäytössä suuren lisäarvon muihin kangasmateriaaleihin verrattuna.

Maailma on täynnä suojattavia pintoja, kuten pikaruokaketjujen ja kauppakeskusten kosketusnäytöt sekä julkisten tilojen ja hoivakotien erilaiset kosketuspinnat. On huomioitavaa, että kalvot suojaavat riskiryhmiä myös muilta tartunnoilta koronaviruksen kohun jo laannuttua.


CSAF-laite veloituksetta

Signcom on ottanut käyttöön erityisen ohjelman helpottaakseen niitä, jotka ovat yrityksen lojaaleja asiakkaita ja haluavat siitä hyötyä vaikeana aikana.

CSAF-mallissa katsomme yhdessä asiakkaan kanssa, kuinka suuri on materiaalien ja värien kulutus koko yrityksen tasolla. Tämän pohjalta voimme tarjota uusia laitteita huomattavasti huojennettuun hintaan tai jopa veloituksetta. Koneen kuukausikustannus pystytään hyvittämään materiaaliostoissa suurelta osin tai usein jopa kokonaan. Tämän seurauksena on jokaisen aktiivisen yrityksen mahdollisuus pysyä teknisen kehityksen kärjessä vaikeinakin aikoina. CSAF-mallin (Consumable Supported Asset Finance) toiminnasta voit kysyä yksityiskohtaista tietoa myynnistämme.

Ota yhteyttä myyntiimme

Sakari Pyykkönen
+358 50 533 4000

Miikka Lautiola
+358 44 050 9100

Ari Keino
+358 50 322 4476

Mika Kemppi
+358 50 595 6435

Samuli Vuorenhela
toimitusjohtaja
+358 40 835 3124

www.signcom.fi

 


 

Tämä artikkeli on julkaistu Print&Median Highlights-lehdessä 30.9.2020.
Print&Median koko arkisto on luettavissa Lehtiluukusta.

Share: