Agfalta ratkaisut suurkuvatulostukseen

30.9.2020Highlights

Kaupallinen yhteistyö: Agfa NV.

Agfalla on kattava laitetarjonta suurkuvatulostamiseen. Klikkaa kuvaa nähdäksesi tarkemmat tiedot.

Tämän päivän painotalot kohtaavat kovia haasteita. Miten pysyä kehityksen kärjessä? Mikä on paras tapa hoitaa monimutkaistuvia työnkulkuja? Oletko kärryillä uusimmista tulostusteknologioista? Entä miten hallinnoit kuluja ja kasvatat katetta? Jos nämä kysymykset kuulostavat tutuilta, me haluaisimme valjastaa tietotaitomme ja asiantuntijuutemme käyttöösi, jotta löytäisit oikeat vastaukset kasvattaaksesi liiketoimintaasi. Me uskomme printtiin tärkeänä ja vahvana viestinnän välineenä. Tehtävämme on mahdollistaa painotaloille kannattava kasvu. Meillä on kokemusta ja innovaatioita jo yli 150 vuoden ajalta.

VAKUUTTAVAA TEKNOLOGIAA
Agfa tarjoaa laajan valikoiman UV LED taso-, rulla- ja hybriditulostimia. Jokainen Agfan suurkuvatulostin on rakentunut vuosikymmenien kokemuksella integroitujen mustesuihkujärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistamisesta. Tiedämme kuinka jokainen komponentti vuorovaikuttaa toiseen. Ainutlaatuinen järjestelmäosaamisemme sisältää tulostimen, värit, materiaalit, työnkulun ja värinhallinnan ojelmistot. Näin varmistamme parhaan ja säännöllisesti toistuvan laadun ja luotettavan tuotantoprosessin alusta loppuun.

Anapurna LED -sarja on täydellinen ratkaisu visuaalisen viestinnän ammattilaisille, digitulostajille, valokuvayrityksille ja keskisuurille silkkipainotaloille, jotka haluavat painaa sekä levy- että rullamateriaaleille. Anapurna LED -tulostimien leveys voi olla jopa 3,2 metriä ja ne tuottavat korkeaa laatua ja tuottavuutta sekä sisä- että ulkomainonnan sovelluksiin. UV LED -kuivausteknologia mahdollistaa erittäin laajan käytettävien materiaalien kirjon. Valkoisella värillä voit tulostaa läpinäkyville materiaaleille (back-lit) tai voit käyttää valkoista spottivärinä tai kohoefektinä. Anapurna LED -sarjan käyttämillä Anapurna-väreillä päästään isoon väriavaruuteen ja tekstit toistuvat jopa 4 pisteen koossa. Myös värinkulutus on vähäistä ja sävyjen renderöinti loistavaa. Standardina tuleva rullalta-rullalle tulostaminen on rakennettu niin, että materiaali kulkee ilman ongelmia.

Oberon RTR3300 on ammattitason 3,3 metriä leveä rullalta-rullalle tulostin, jossa yhdistyy uskomatontulostusjälki, korkea tuottavuus , helppokäyttöisyys ja optimoitu materiaalin kulutus. Laitteessa voidaan käyttää merkittävän laajaa materiaalikirjoa ja sitä kautta tuottaa erilaisia sovelluksia. Laitteessa on UV LED -kuivaus ja vesijäähdytteinen tulostuslevy, joka pitää tulostusalueen huoneenlämpöisenä. Siksi Oberon RTR3300 ottaa vastaan todella laajan rullamateriaalien valikoiman, myös erittäin lämpöherkät materiaalit. Nelivärinen versio erottuu kyvyllään tulostaa valkoista eri moodeissa. Näin voidaan tulostaa näyttävästi itsekiinnittyviä, staattisia ja backlit-materiaaleja monitasoisilla grafiikoilla, jotka herättävät mielenkiinnon. Oberonin kyky tulostaa mesh-kankaille ilman lineria on myös etu ja mahdollistaa uusia sovelluksia. Laitteen kahden rullan optiolla voit tulostaa tehokkaasti kahdelle kapeammalla rullalle, esimerkiksi 2 x 1,6 metriä. Laitteessa on monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten free-fall- tulostusoptio, kätevät turvaominaisuudet ja light box esimerkiksi backlit-tulosteiden laadun tarkistamiseen. Oberonin UV LED-värit ovat optimoitu rullatulostamiseen ja erottuvat edukseen sävyjen renderöinnissä ja terävissä teksteissä. Värit ovat saaneet myös korkeimman kategorian GREENGUARD GOLD -sertifikaatin, joka on osoitus värin vähäisistä kemiallisista päästöistä.

Jeti Tauro LED -sarja on isompien volyymien tuotantoon mukaan lukien erilaisia automaatio-optioita. Katso lisätietoa Jeti Tauro -tulostimista ja niitä ohjaavista ohjelmistoista meidän virtuaalisesta showroomista.

Tutustu tarkemmin Agfan suurkuvatarjontaan
Tutustu täältä Agfan virtuaaliseen Showroomiin

 

Ota yhteys myynnin yhteyshenkilöösi:
Nils-Arne Sletten
puh: +47 909 88 566
email: nils-arne.sletten@agfa.com
www.agfa.com


 

Tämä artikkeli on julkaistu Print&Median Highlights-lehdessä 30.9.2020.
Print&Median koko arkisto on luettavissa Lehtiluukusta.

Share: