Yrityksen omaa sisältöä

Seri-Decon tuotevalikoima kasvaa Cover Styl’ sisustuskalvoilla

Cover Styl -sisustuskalvot
Cover Styl’ -sisustuskalvot mahdollistavat nopean, helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun tilojen uudistamiseen ja sisustamiseen.

Seri-Deco laajentaa tuotevalikoimaansa lisäämällä Cover Styl’ -sisustuskalvot portfolioonsa Suomessa ja Virossa. Cover Styl’ -sisustuskalvot tarjoavat nopean, helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun tilojen uudistamiseen ja sisustamiseen mm. hotelleissa, kauppakeskuksissa, liiketiloissa, ravintoloissa ja kahvioissa.

Cover Styl’ -sisustuskalvojen valikoima tarjoaa kaikkiaan yli 600 väriä ja kuosia, joilla asiakkaat voivat toteuttaa tilauudistuksia tuomalla upeita värejä tai näyttäviä, aidonoloisia puu-, marmori, kivi-, metalli-, glitter-, tekstiili- tai nahkakuoseja sisätiloihin. Kaikki Cover Styl’ -tuotesarjat (Wood, Marble, Stone, Metal, Glitter, Fabric ja Leather) ovat saatavilla Seri-Decosta. Verkkokaupassa on lähes 200 erilaista Cover Styl’ -sisustuskalvoa, jotka ovat heti tilattavissa Seri-Decon kautta nopealla aikataululla erilaisiin sisustusprojekteihin.

Cover Styl’ -sisustuskalvoja on käytetty ympäri Eurooppaa monissa mittavissa sisustusprojekteissa, kuten tunnettujen hotelliketjujen (Novotel, Radisson, Holiday Inn, Best Western, Marriott), vähittäiskauppojen (Carrefour) ja kahviloiden (Brioche Dorée) tilauudistuksissa. Näiden suurten projektien lisäksi kalvoja käytetään laajasti moniin pienempiin tilauudistuksiin kuten ovien, seinien, pöytien, vastaanotto- ja myyntitiskien sekä hissien uudistamiseen sekä yksilöllisiin sisustus- ja somistustarpeisiin.

Cover Styl’ -sisustuskalvot voidaan asentaa monenlaisille pinnoille, kuten MDF-levyille sekä puu-, alumiini- tai muovipinnoille. Ne kestävät vettä, lämpöä, kosteutta, UV-säteitä, likaa, hankausta ja säännöllistä puhdistamista. Oikein asennetuilla kalvoilla on 10 vuoden takuu halkeilua, haalistumista ja irtoamista vastaan.

Seri-Decon tuotepäällikkö Matti Höök on tyytyväinen laajentuneesta sisustuskalvovalikoimasta:
– Cover Styl’ -tuotteet tarjoavat asiakkaille erinomaisen suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen. Asiakkaat voivat tilata kalvoja metreittäin (min 2 m) tai rullittain. Seri-Decon ja Spandexin kattava toimitusverkosto pystyy toimittamaan tuotteet nopealla aikataululla. Tämä avaa asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa sisustusprojekteja nopeasti ja päästä mukaan voimakkaasti kasvavalle sisustusmarkkinoille.

– Suurin osa tarramateriaaleja käyttävistä sisustusasennuksista tehdään tasaisille pinnoille kuten seiniin, oviin ja levyille, joten tarra-asentajilla on jo taidot tehdä sisustusteippauksia. Lisäksi Cover Styl’ on muotoutuva materiaali, jolla pystytään teippaamaan myös hieman kaarevia pintoja tai jopa kolmiulotteisia esineitä, kuten esimerkiksi huonekaluja, sanoo Höök.

Spandexin Vice President Leo Watson kertoo, että Cover Styl’in ja Spandexin välinen jälleenmyyntisopimus kattaa Spandexin koko myyntiverkoston Euroopassa. Suomessa ja Virossa Spandexiin kuuluva Seri-Deco toimii Cover Styl’ -tuotteiden paikallisena jälleenmyyjänä ja Cover Styl’ -tuotteet ovat ostettavissa Seri-Decon asiakaspalvelun, myynnin ja verkkokaupan kautta. Spandexin päätös laajentaa sisustuskalvojen tarjontaa on strateginen askel, mikä korostaa sitä, että Spandex luottaa tilauudistuksissa ja sisustusprojekteissa käytettävien tuotteiden kasvupotentiaaliin Sign & Display alan yrityksissä.

– Viime vuosina olemme nähneet yritysasiakkaiden keskuudessa (esim. hotelli- ja palvelualoilla sekä vähittäiskaupassa) kasvavaa kysyntää materiaaleille, jotka antavat heille mahdollisuuden uudistaa ja päivittää sisätiloja edullisesti sekä mahdollisimman minimaalisilla toimintahäiriöillä tai jopa ilman toimintakatkoksia, Leon sanoo ja jatkaa:

– Kun yritykset nousevat nykyisestä Covid-19-kriisistä, ravintoloihin, baareihin, hotelleihin ja kauppoihin kohdistuu paineita pitää kustannukset alhaalla ja kapasiteetti mahdollisimman ylhäällä samalla varmistaen, että asiakasodotukset täytetään ja tarjotaan asiakkaille houkuttelevat tilat sekä erinomainen asiakaskokemus. Tuotteet, kuten Cover Styl’, joita graafisen alan asentajat ja teippaajat voivat asentaa nopeasti ja tehokkaasti, tarjoavat käytännöllisen ja edullisen ratkaisun tilauudisuksiin. Kun vielä valittavana on erittäin laaja valikoima toinen toistaan upeampia kuoseja, saadaan lopputuloksesta asiakkaan toiveiden mukainen upea kokonaisuus.

Cover Styl’ johtaja Michaël Keser on tyytyväinen yhteistyösopimuksen laajenemiseen Spandexin kanssa:
– Perustuen myönteiseen kokemuksemme yhteistyöstä Spandexin kanssa Cover Styl’ -jälleenmyyjänä Ranskassa ja Espanjassa sekä onnistuneisiin asiakasprojekteihin, joita olemme voineet tehdä yhdessä näissä maissa, olemme iloisia voidessamme laajentaa kumppanuuttamme kaikkialle Eurooppaan. Spandexilla on erinomainen kokemus ja maine jälleenmyyjänä, ja se edustaa niin monia merkittäviä tuotemerkkejä. Spandexin vakiintunut myyntiverkosto, vahva infrastruktuuri ja sitoutuneisuus asiakkaiden menestymiseen tuotteidemme kanssa ovat täysin linjassa Cover Styl’in arvojen kanssa. Olemme varmoja, että voimme työskennellä tiiviissä yhteistyössä kehittääksemme tätä nopeasti kasvavaa sisustuskalvojen markkinaa ja luodaksemme kannattavia uusia mahdollisuuksia Sign & Display alan yrityksille ja asentajille Euroopassa.

Cover Styl’ -tuotteet ovat saatavilla Seri-Decosta ja monista muista eurooppalaisista Spandex-maista marraskuusta 2020 lähtien. Lisätietoa Cover Styl’ -sisustuskalvoista löydät Seri-Decon verkkokaupasta.

Katso Cover Styl -sisustuskalvot

Lisätietoa:
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@seri-deco.fi
Matti Höök, tuotepäällikkö, Seri-Deco Oy, 010 841 8085, matti.hook@seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: