Yrityksen omaa sisältöä

Seri-Decolta Spandex ColorBox -sovellus tarrasarjojen väriviuhkojen katseluun

Spandex ColorBox -mobiilisovellus
Spandex ColorBox -mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoista

Color Swatch -mobiilisovellus teippaajille ja mainonnan suunnittelijoille

Seri-Deco ja Spandex ovat toteuttaneet asiakkailleen ilmaisen Spandex ColorBox -mobiilisovelluksen, jonka avulla graafisen viestinnän suunnittelijat ja toteuttajat voivat katsella Avery Dennison, 3M ja ImagePerfect Colour Swatch -väriviuhkoja digitaalisesti omalta puhelimeltaan, ja tilata halutut tarrasävyt helposti Seri-Decon verkkokaupasta. Sovelluksessa on suosituimpien tarrasarjojen väriviuhkat eli useita satoja eri värisävyjä lisätietoineen. Sovelluksen lataaminen onnistuu muutamalla klikkauksella App Store tai Google Play -sovelluskaupoista.

Spandex ColorBox -sovellus on saatavana usealla kielellä ja Seri-Decon suomalaiset ja virolaiset asiakkaat voivat käyttää sitä suomeksi tai eestiksi. Spandex ColorBox -sovellus on räätälöity Seri-Decon Suomen ja Viron tuoteportfolioiden mukaan siten, että siihen on maakohtaisesti valittu tärkeimmät Seri-Decon jälleenmyymät tarrasarjat Avery Dennisonilta ja/tai 3M:ltä sekä ImagePerfectiltä. Tuotteita voidaan hakea tuotesarjan, värin, tuotenumeron, nimen tai käyttökohteen perusteella.

Väriviuhkat ja tuotetiedot puhelimeesi täysin ilmaiseksi

Väriviuhkojen ja eri värisävyjen katselemisen lisäksi Spandex ColorBox -sovelluksen avulla asiakas näkee tuotteen sovelluskohteet, tuotekuvauksen ja valmistajan tekniset tuotetiedot (Tecnical Datasheet, EN). Lisäksi hän voi helposti klikata valitsemastaan tuotteesta Seri-Decon verkkokauppaan, josta löytyy lisätietoa tuotteesta sekä mahdollisuus tilata haluttu tuote.

Spandex ColorBox -sovellus näyttää tarrasarjan väriviuhkan kaikkine sävyineen, tarran sovelluskohteet, tuotekuvauksen ja valmistajan teknisen datasheetin käyttäjän puhelimella. Ostoskoria klikkaamalla käyttäjä voi tilata valitsemansa tuotteen helposti Seri-Decon verkkokaupasta.

Lisäksi sovelluksessa on kätevä color match -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi ottaa puhelimellaan kuvan väristä ja sovellus etsii lähimmän sitä vastaavan sävyn ColorBox -sovelluksen digitaalisista väriviuhkoista. Asiakkaat voivat ladata ja käyttää Spandex ColorBox -sovellusta täysin ilmaiseksi, eikä se sisällä sovelluksen sisäisiä ostoja.

Lisäarvoa asiakkaille

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäen mukaan Spandex ColorBox -sovellus tuottaa aidosti lisäarvoa opastevalmistajille, graafisen viestinnän toteuttajille ja teippaajille. ”Sovelluksen avulla Avery Dennisonin, 3M:n ja ImagePerfect tarrasarjojen värimallit ja tarrasarjojen tuotetiedot ovat aina asiakkaan käden ulottuvilla hänen puhelimellaan. Tämä auttaa asiakasta, kun hän käy keskusteluja materiaali- ja värivalinnoista oman asiakkaansa kanssa”, sanoo Heinämäki.

Heinämäki kannustaa asiakkaita lataamaan uuden mobiilisovelluksen: ”Ilmainen Spandex ColorBox on helppo ladata puhelimelle ja tarrasarjojen uutuudet ja muutokset päivitetään ColorBoxiin säännöllisesti. Leikkuritarrasarjoihin tulee lisää värejä jatkuvasti ja siten perinteiset väriviuhkat eivät aina pysy ajan tasalla. Sopivan materiaalin valinta helpottuu, kun ajantasainen tuotetieto ja värivaihtoehdot ovat asiakkaan puhelimella helposti katsottavissa ja jopa muutaman klikin takana tilattavissa. Kiireisten asiakkaiden arki helpottuu, kun tarravalinnassa käytetty aika vähenee. Lisäksi tuotteet on helppo ja nopea tilata verkkokaupasta saman tien”, toteaa Heinämäki.

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, toimitusjohtaja, Seri-Deco Oy, jussi.heinamaki@seri-deco.fi
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Lue lisää uudesta Spandex ColorBox -sovelluksesta osoitteessa www.spandexcolorbox.com.

Spandex ColorBox -sovellus on ladattavissa Applen iOS-mobiililaitteille App Storesta tai Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.
• Lataa App Storesta täältä.
• Lataa Google Playsta täältä.

Lataa Spandex ColorBox nyt!
Lataa Spandex ColorBox nyt!
Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: