Yrityksen omaa sisältöä

Seri-Deco tuo markkinoille Avery Dennison® Supreme Wrapping™ Film / Spandex GP Edition -sarjan yliteippauksiin

Avery Dennison® Supreme Wrapping™ Film / Spandex GP Edition – SWF/6944 Montreal Magenta -sävySeri-Deco lanseeraa yhdessä Spandexin kanssa uuden Avery Dennison® Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition -yliteippaussarjan, joka on ainutlaatuinen, Spandexille kehitetty 10 metallivärin valikoima suosittuja Avery Dennison Supreme Wrapping Film (SWF) -valuvinyylejä. Sarja on saatavana yksinoikeudella Suomessa vain Seri-Decolta.

Avery Dennison® Supreme Wrapping Film -valuvinyylit ovat ajoneuvojen yliteippauksessa omaa luokkaansa suorituskyvyssä ja asennuksen nopeudessa. Kaksikerroksisessa kalvossa yhdistyvät upea väri, pinnan tekstuuri ja kirkas suojapinta, jonka ansiosta yliteipatun ajoneuvon pinta on kestävä ja yhtä sileä kuin maalipinta.

Avery Dennison® Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition -yliteippaussarja sisältää kymmenen ainutlaatuista metalliväriä, joiden nimeämisessä inspiraation lähteenä ovat olleet moottoriurheilun glamour ja energia. Uudet yliteippauskalvot on jaettu matta- ja kiiltäväpintaisiin metalliväreihin. Matt Metallic -väreihin kuuluvat Daytona Blue, Singapore Sunset, Gasoline Green, Titanium ja Sochi Steel Grey. Gloss Metallic -värejä ovat Sao Paulo Sunburst, Racing Green, Monza Racing Red, Indigo 500 ja Montreal Magenta.

“Uuden Supreme Wrapping Film / Spandex GP Editionin lanseerauksen myötä pystymme tarjoamaan yliteippausasiakkaillemme kymmenen uutta ainutlaatuista metallinhohtoista trendiväriä, jotka ovat saatavana vain Spandexilta ja Seri-Decolta. Uudesta sarjasta kiinnostuneet ajoneuvojen yliteippaajat voivat tilata meiltä A5-mallipalat näistä uusista upeista metalliväreistä. Lisätietoa tuotteista saa Asiakaspalvelustamme tai Seri-Decon verkkokaupasta”, kertoo Seri-Decon markkinointipäällikkö Hanna Jauhola.

Spandexin ja Avery Dennisonin tiiviin yhteistyön tuloksena kehitetty trendikäs Avery Dennison SWF / Spandex GP Edition -yliteippaussarja antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa ajoneuvon väriä nopeasti ja edullisesti autoa maalaamatta. Sarjan valuvinyyleissä on käytetty laadukasta ja tunnettua Avery Dennison Easy Apply RS -liimateknologiaa, joka mahdollistaa jopa 25 % nopeamman asennuksen lisäksi myös kalvon helpon uudelleenasemoinnin ja liu’utettavuuden. Avery Dennison SWF -valuvinyylit ovat omaa luokkaansa suorituskyvyssä sekä 3D-muotoutuvuudessaan.

Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Tuotteet myydään kokonaisina rullina. Rullien leveys on 152,4 cm ja pituus 22,86 metriä. Suurin osa yliteipattavista ajoneuvoista on pituudeltaan 18–20 metriä, joten rullasta riittää tarpeeksi ylimääräistä kalvoa mahdollisiin korjauksiin.

Lisätietoa uudesta yliteippaussarjasta saat Seri-Decon asiakaspalvelusta numerosta 010 841 8080 tai verkkokaupasta www.seri-deco.fi:

Lisätietoa:
Hanna Jauhola, Markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Lassi Suoranta, Myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, myynti@seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: