Yrityksen omaa sisältöä

Imagon investoi ympäristöystävälliseen suurkuvatulostamiseen

HP Latex R2000 -tasotulostin
HP Latex R2000 -tasotulostin monipuoliseen suurkuvatuotantoon

Imagon on hankkinut Seri-Decosta kolme uutta HP Latex -suurkuvatulostinta tehtaalleen Kajaaniin. Pohjoismaissa toimiva Imagon edistää yritysten näkyvyyttä valomainosten, opasteiden ja eri myymälämiljööratkaisujen avulla. Laitehankinta sisältää HP Latex R2000 -tasotulostimen, joka toimitettiin Kajaanin viime viikolla, sekä kaksi HP:n helmikuussa lanseeraamaa HP Latex 800 W -suurkuvatulostinta. Edistyksellisellä ja ympäristöystävällisellä HP Latex -teknologialla toimivat uudet valkoväritulostimet antavat Imagonille avaimet laadukkaisiin, monipuolisiin ja ympäristöystävällisiin lopputuotteisiin sekä kasvattavat yrityksen tuotantokapasiteettia merkittävästi.

Imagonin toimitusjohtajan Marko Mäkitalon mukaan laiteinvestoinnit tukevat Imagonin kasvusuunnitelmaa ja halua kehittää omaa valmistavaa tuotantoa Suomessa.
– Uudet HP Latex -tulostimet kasvattavat tuotantokapasiteettiamme Suomessa ja tuovat kustannustehokkuutta tuotantoon, mikä parantaa kilpailukykyämme. Myös ympäristöasiat vaikuttivat päätökseemme, koska haluamme tarjota vastuullisesti tuotettuja ympäristöystävällisiä tuotteita asiakkaillemme. Seri-Deco ymmärsi tarpeemme ja pääsimme tekemään useita testejä HP Latex-tulostimilla ennen hankintapäätöstämme. Moderni HP Latex -vesiväriteknologia todella vakuutti meidät laadullaan ja ympäristöystävällisyydellään. Lisäksi saimme erinomaista asiakaspalvelua ja asiantuntemusta Seri-Decosta.

Imagonin hankkimat uudet HP Latex 800 W -suurkuvatulostimet ja 2,5 m leveä HP Latex R2000 -tasotulostin ovat kaikki nopeita ja tehokkaita valkovärikoneita, joiden tuotantomahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Kaikissa tulostimissa on korkeaopasiteettinen ja kellastumaton valkoinen väri, jonka käyttö on helppoa ja lähes huoltovapaata, eikä hukkaväriä synny juuri lainkaan. HP Latex -teknologian ansiosta heti-kuivat ja naarmuuntumattomat tulosteet voidaan jälkikäsitellä saman tien ja asentaa ilman kuivumisaikaa, mikä nopeuttaa tuotantoa.

HP Latex 800W -suurkuvatulostimet
HP Latex 800W -suurkuvatulostimet valkoisella värillä

Vastuullista ja ympäristöystävällistä tulostamista uusimmilla HP Latex -tulostimilla

Vesipohjaiset ja hajuttomat HP Latex värit ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Niiden etu on myös naarmunkestävyys, värin hyvä pysyvyys sekä joustavuus. Myös valkoinen väri venyy ja peittää erittäin hyvin asennettaessa tulosteita kaarevilla 3D-pinnoille. Värit on pakattu ekologisiin kartonkipakkauksiin, mikä vähentää käytetyn muovin määrää. Kemikaalivapaa ja hajuton työympäristö on myös turvallisempi työntekijöille. HP Latex -tulostimille löytyy lukuisia ympäristöystävällisempiä materiaaleja, kuten esimerkiksi kierrätettäviä, PVC-vapaita tai ympäristöä vähemmän kuormittavia materiaaleja.

Seri-Decon myyntijohtajan Lassi Suorannan mukaan HP Latex -laiteinvestointi parantaa Imagonin kilpailukykyä ja auttaa erottautumaan ympäristöasioissa positiivisesti.
– HP Latex -tulostusteknologia edustaa suurkuvatuotannossa aidosti kestävän kehityksen kärkeä ja se on saanut monia ympäristösertifikaatteja. Investointi laadukkaisiin HP Latex -tulostimiin parantaa Imagonin tuotantokapasiteettia ja mahdollisuutta tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia, ympäristöystävällisempiä ja vastuullisesti toteutettuja ratkaisuja.

Lisätietoa ja linkit:
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, 010 841 8087, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: