Yrityksen omaa sisältöä

ImagePerfect™ SafeTouch antimikrobikalvo – erinomainen suoja mikrobeja vastaan

ImagePerfect
ImagePerfect™ SafeTouch on antimikrobinen itseliimautuva läpinäkyvä kalvo käytettäväksi pinnoilla, joilla on tärkeää minimoida mikrobien leviäminen.

Seri-Deco tuo markkinoille antimikrobisen laminaatin, ImagePerfect SafeTouch™ -kalvon, jota käytetään ympäristöissä, joissa on tärkeää minimoida bakteerien leviäminen pinnoilla. ImagePerfect SafeTouch on 80 mikronin kirkas kalvo, joka on saatavana kiiltävänä ja mattapintaisena. Kalvo sisältää erittäin tehokkaan antimikrobisen aineen, sinkkipyritionin, ja se tarjoaa yli 99,99 %:n todistetun suojan useiden yleisten bakteerien, sienten ja loisten kasvua vastaan.

IP SafeTouch on testattu antimikrobisen standardin ISO 22196 mukaisesti ja sen antimikrobisen ominaisuuden on osoitettu tarjoavan korkeatasoisen tehon useita erityyppisiä bakteereita vastaan. Näitä ovat Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (Golden Staph), Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Salmonella, Listeria, Klebsiella pneumoniae (K. pneumoniae), Enterococcus faecalis (E. faecalis), Pseudomonas aeruginosa ja Legionella pneumophila.

Antimikrobiset aineet kapseloidaan kalvon sisään sen sijaan, että ne olisivat kalvon pinnassa. Tämä varmistaa, että tuotteen suojaavat antimikrobiset ominaisuudet säilyvät vähintään 3 vuotta ja kalvo kestää säännöllistä pyyhkimistä ja puhdistamista.

Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön tasaisille pinnoille, kuten pöytien, vastaanottotiskien, lasipintojen, ikkunoiden, ovien, hyllyjen ja kosketusnäyttöjen suojaksi. Kalvo on hyvä ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan erittäin hyvää hygieniaa, esimerkiksi vähittäiskaupan tiloihin, joukkoliikenteeseen, terveydenhuoltoon, kouluihin, palvelualalle, tapahtumiin jne. Antimikrobisen laminaatin vaikuttava aine estää mikrobien kasvua poistaen niiltä kasvuedellytykset, joita mikrobit tarvitsevat selviytymiseen ja leviämiseen.

Hyvien perkausominaisuuksien ja liuotinpohjaisen semi-permanent liiman ansiosta ImagePerfect SafeTouch on helppo asentaa erilaisille pinnoille. Läpinäkyvä, kiiltävä- tai mattapintaisena saatava kalvo jättää alkuperäisen pinnan näkyville säilyttäen sen luonnollisen ulkonäön. Kalvoa voidaan käyttää suojalaminaattina myös tulostetuille pinnoille, kunhan tulosteen muste on ensin kuivunut vähintään 48 tuntia.

ImagePerfect SafeTouch kestää säännöllistä puhdistamista ja pyyhkimistä liuotinpohjaisilla puhdistusaineilla kuten 70,0 % etanoli, 0,1 % IPA ja 5,0 % bentsalkoniumkloridi.

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki avaa tarvetta uuden kalvon lanseeraukselle: ”Tarve antimikrobikalvolle on näinä aikoina suurempi kuin koskaan. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen antimikrobisen suojan kolmeksi vuodeksi kilpailukykyiseen hintaan. Yritykset voivat suojella henkilöstöään ja asiakkaitaan lisäämällä bakteerisuojausta paljon kosketeltaville pinnoille. SafeTouch on erinomainen antimikrobikalvo moniin paikkoihin, joissa kosketuspintojen hygieniaan ja puhdistamiseen tulee kiinnittää eritystä huomiota.”

ImagePerfect SafeTouch on testattu riippumattoman tahon, 3A Laboratorin, toimesta (UNI CEI EN ISO / IEC 17025 hyväksytty ja UNI EN ISO 9001 sertifioitu).

Tuote on saatavana Seri-Decon omasta varastosta heinäkuusta 2020 alkaen.

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, toimitusjohtaja, Seri-Deco Oy, jussi.heinamaki@seri-deco.fi
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Lue lisää IP SafeTouch antimikrobikalvosta Seri-Decon sivuilta www.seri-deco.fi.
• Lue lisätietoa tuotteesta täältä.
• Lataa IP SafeTouch esite täältä.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: