Yrityksen omaa sisältöä

HP julkisti uuden Latex-tulostinsarjan – ennennäkemätöntä monipuolisuutta ja kestävää kehitystä suurkuvatulostamiseen

Uudet HP Latex 800 ja 700 -tulostimet on julkaistu – Lisätietoa Seri-Decosta!

HP julkisti 2. helmikuuta 2021 joukon uusia HP Latex-suurkuvatulostimia auttaakseen tulostuspalveluntarjoajia monipuolistamaan tarjontaa ja vastaamaan kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. Haasteellisen viime vuosi aiheutti häiriöitä myös suurkuvatuotantoon. HP Latex 700/800 -sarja tuo joukon uusia ominaisuuksia, joiden avulla tulostustalot ovat ketterämpiä, pystyvät vastaamaan kunnianhimoisiin projekteihin ja toteuttamaan lisäarvoa tuottavia tulostustöitä. Uudet tulostimet antavat avaimet nopeampaan työnkulkuun, mikä auttaa yrityksiä pysymään aikatauluissa ja samalla terävöittämään kestävän kehityksen kärkeä kilpailuetunaan.

“Kun ajattelet HP Latex -tulostimia, kuvittele ainutlaatuista mahdollisuutta sanoa ‘kyllä’ asiakkaiden jokaiseen toivomukseen riippumatta nopeasti muuttuvista aikataulusta tai sovellusvaatimuksista. Auta saavuttamaan aikataulut käyttäjä- ja ympäristöystävällisesti, sillä HP Latex -teknologialla jokainen sign & display- / sisustusvalinta on kestävä valinta”, kertoi Guayente Sanmartin, joka vastaa HP suurkuvatulostinten liiketoiminnasta. “Uusi Latex 700/800 -sarja auttaa tulostuspalvelutarjoajia saamaan suurimmat voitot, kun he vastaavat asiakkaiden haasteisiin ‘uudessa normaalissa’ ja ottavat vastaan kaikkein vaativimmatkin projektit – tietäen, että heidän työnsä tuottaa.”

Uusi HP Latex -mallisto koostuu neljästä laitteesta: HP Latex 700 ja 800 -tulostimista sekä HP Latex 700W ja 800W -valkoväritulostimista, jotka on varustettu markkinoiden valkoisimmalla valkoisella värillä, joka ei kellastu ajan myötä. Uudistus päivitti myös tulostuspäät, joissa on nyt enemmän suuttimia ja joiden tulostusnopeus on jopa 36 m2/h. Ne tekevät HP Latex 800- ja 800W-tulostimista 50 % tuottavampia kuin aiempien sukupolvien HP Latex -tulostimet. Uuden 700/800-sarjan tulostustyöt tuottavat täyteläisiä, eläviä värejä ja hienompia kuvan ja tekstin yksityiskohtia jopa suuremmilla tulostusnopeuksilla. HP PrintOS antaa tulostajille mahdollisuuden seurata ja hallita tulostimia pilvipohjaisen käyttöliittymän avulla, joka on käytettävissä missä ja milloin tahansa.

HP:n viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että 85 % tulostustalojen asiakkaista haluaa ympäristöystävällisiä tuotteita ja kestävän kehityksen käytäntöjä. Tämän vaatimuksen täyttämiseksi uusi HP Latex -sarja perustuu edelleen HP:n pitkäaikaiseen sitoutumiseen kestävän kehitykseen perustuvaan tulostukseen. HP Latex 700/800 -sarjan kaikissa neljässä tulostimessa tulostusvärit ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisissä HP Eco-kartonkipakkauksissa, mikä vähentää käytetyn muovin määrää 80 %:lla. Myös HP:n vesipohjaiset lateksivärit ovat ympäristöystävällisiä.

Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta on erittäin tyytyväinen uusien tulostimien valkoistakin valkoisempaan väriin ja sen käytön helppouteen: “Uusissa HP Latex 700 W ja 800 W -tulostimissa on paras ja toimivin valkoinen väri, mitä rullakonemarkkinoilta löytyy. HP on onnistunut tekemään valkoisen värin käytöstä helppoa ja lähes huoltovapaata. Uusissa koneissa on suljettu valkoisen värin kierrätysjärjestelmä, jonka ansiosta värihukkaa ei synny. Vesipohjaiset HP Latex -värit ovat omaa luokkaansa ja ne tarjoavat erittäin laajan väriavaruuden eli värit ovat täyteläisemmät myös suuremmilla nopeuksilla. Printheadeihin on lisätty 50 % enemmän nozzleja ja kuivaustehoa on parannettu, mikä mahdollistaa nopeamman tuotannon pienemmillä lämpötiloilla ja saman tien kuivat ja hajuttomat tulosteet, jotka ovat heti laminoitavissa ja asennettavissa.”

Lisätietoa uusista tulostimista Seri-Decosta:  www.seri-deco.fi | Puh. 010 841 8080

Seri-Deco jälleenmyy ja huoltaa HP:n suurkuvatulostimia Suomessa ja Virossa, ja on sertifioitu HP Gold Partner. www.seri-deco.fi

 

Lisätietoa ja linkit:

Lue uutinen Seri-Decon verkkosivuilla »

Lisätietoa HP Latex 700 ja 800 -sarjan tulostimista »

Lassi Suoranta, myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, 010 841 8086, lassi.suoranta@seri-deco.fi

Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, 010 841 8087, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: