Yrityksen omaa sisältöä

Seri-Deco lanseeraa ImagePerfect™ vinyylikalvot auto- ja yliteippauksiin

Ainutlaauiset ImagePerfect™ 2D-vinyylikalvot yliteippaukseen

Seri-Deco Oy, graafisen alan materiaalien ja tarvikkeiden tukkuri, lanseeraa auto- ja yliteippaukseen suunnitellun  ImagePerfect™ 2578 PA 2D-tulostusvinyylin ja sen suojaksi tarkoitetun ImagePerfect™ 2810-100 2D-laminaatin. Uudella ainutlaatuisella polymeerisellä tulostustarralla ja laminaatilla toteutetaan laadukkaita ja kestäviä auto- ja yliteippauksia nopeasti, helposti ja edullisesti.

Nykyisin monet ajoneuvot ovat tulleet muodoiltaan sulavammiksi siten, ettei esimerkiksi pakettiautoissa enää useinkaan ole valuvinyyliä vaativia syviä 3D-pokkauksia tai äkkinäisesti muuttuvia 3D-muotoja. Teippaajat ovat kaivanneet valuvinyyliä edullisempaa ratkaisua teippaamiseen.

ImagePerfect™ 2578 PA on kehitetty juuri tähän tarpeeseen. Ohut (50 mic), polymeerinen ja kalenteroitu 2D-teippi on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu autojen kylkiteippauksiin sekä yliteippauksiin, joissa on kaarevia pintoja ja kahdensuuntaisia 2D-syvennyksiä, mutta ei syviä 3D-pokkauksia.

Ilmakanavoidun PerfectApply-teknologian (PA), erinomaisen muotoutuvuuden ja alhaisen alkutarttuvuuden ansiosta IP 2578 PA sopii ihanteellisesti auto- ja yliteippauksiin. Tarra soveltuu tulostettavaksi ekoliuotin-, liuotin- ja latex-väreillä.

Uusi kirkas ja kiiltävä ImagePerfect™ 2810-100 Polymeric 2D-laminaatti (60 mic) on kehitetty 2D-tarran suojalaminaatiksi. Se suojaa tulostetta erittäin hyvin UV-valolta ja sääolosuhteilta. Ennen laminointia tulee varmistaa, että tuloste on täysin kuivunut.

ImagePerfect™ 2D-teippausvinyylit ovat Seri-Decon emoyhtiön Spandexin valmistamia korkealaatuisia teippejä, joita Seri-Deco jälleenmyy Suomessa ja Eestissä.

Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta kertoo teippaajien jo kauan kaivanneen toimivaa polymeeriteippiä yliteippaukseen: ”Uusien ImagePerfect 2D-yliteippaustarran myötä pystymme nyt vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Yhdellä ja samalla edullisella 2D-teipillä onnistuu sekä ajoneuvojen kylkien teippaaminen että koko auton yliteippaaminen. Uudet toimivat 2D-polymeeriteipit tarjoavat Seri-Decon asiakkaille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa kustannustehokkaasti.”

Lue lisää Seri-Decon nettisivulta »

Lisätietoa:
Lassi Suoranta, myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, Puh. 010 841 8080
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: