Yrityksen omaa sisältöä

Uusi A3-värimonitoimilaitemallisto

14.6.2016Estradiuutiset » Ricoh
Ricoh on lanseerannut uuden A3-monitoimitulostinsarjan.
Ricoh on lanseerannut uuden A3-monitoimitulostinsarjan.
Ricoh on julkaissut uuden A3-kokoisten värimonitoimilaitteiden malliston. Laitteet sisältävät monenlaista innovatiivista työskentelyä parantavaa teknologiaa, jonka avulla yritykset voivat tuottaa omia laadukkaita materiaalejaan sekä tallentaa ja jakaa tiedostoja aivan uudella tavalla.
Lippulaivamalliston yhdeksän erilaista A3-värimonitoimilaitetta tukevat älysovelluksia, ja niissä on räätälöitävä käyttöliittymä. Laitteiden intuitiiviset käyttöpaneelit tukevat tuttuja kosketuseleitä ja tarjoavat monia ratkaisuja yhteiskäyttöön mobiililaitteiden kanssa. Niissä on myös uusia, innovatiivisia ominaisuuksia, kuten odotusaikaa vähentävä lähestyvän käyttäjän tunnistin sekä ammattimaisten pitkien julisteiden tulostusmahdollisuus.
Laitteet on suunniteltu parantamaan työnkulkuja ympäristöissä, joissa tulostetaan suuria määriä erilaisia materiaaleja. Mallien tulostusnopeus on 30–60 sivua minuutissa, ja ne tarjoavat todella luotettavaa, laadukasta ja tuottavaa toimintaa työpaikoille. Niissä on uusi Intel-pohjainen ohjausyksikkö, joka parantaa monimutkaisten asiakirjojen tulostusta ja skannausta sekä nopeuttaa töiden käsittelyä.
Tehokas ja helppokäyttöinen Smart Operation Panel -käyttöpaneeli
Kunkin mallin keskiössä on kosketuseleitä tukeva värillinen Smart Operation Panel, joka on tehokas ja helppokäyttöinen. Se tekee joustavasta ja liikkuvasta työskentelystä verrattoman helppoa, ja parantaa koko henkilöstön työnkulkuja. Käyttöpaneelin kuvakkeiden asettelua ja sisältöä voi muuttaa käyttäjien yksilöllisten mieltymysten mukaisiksi. Yleisimmin käytetyt tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot löytyvät kätevinä yhden napautuksen pika-asetuksina.
Smart Operation Panelia voidaan myös päivittää lataamalla siihen sovelluksia Ricohin Application Site -sovellussivustolta. Ladattavien sovellusten avulla käyttäjät voivat nopeasti räätälöidä ja laajentaa laitteen toimintoja. Käyttöpaneelin voi myös mukauttaa yrityksen tai brändin ilmeen mukaiseksi: siinä voidaan näyttää yrityksen sisäisiä viestejä, ilmoituksia tapahtumista tai jopa kertoa yrityksen uusista käytännöistä. Lisätietoa näistä voidaan antaa verkko-osoitteilla, jotka avataan paneelin täysin toimivalla internet-selaimella.
Saumatonta mobiilityöskentelyä ja työnkulkujen integrointia
Monitoimilaitteita voidaan käyttää monin tavoin älypuhelimien ja tablettien kautta. Laitteet tukevat muun muassa turvallista NFC-lukua, sekä Bluetooth- ja internet-yhteyttä, joten niitä pääsee käyttämään lähes mistä tahansa sijainnista. Käyttäjät voivat myös nopeuttaa työnkulkuaan skannaamalla ja tallentamalla väriasiakirjoja suoraan sähköpostiin, muistilaitteelle tai sisäisiin kansioihin. Laitteet yhdistyvät myös helposti olemassa olevaan laitekantaan, joten kannan kokonaistuottavuus nousee ja koko yrityksen työnkulut paranevat.
Ricoh Europen Product Manager, Maaike Giling, sanoo: “Älykkäiden monitoimilaitteiden liitettävyys, räätälöitävä käyttöliittymä ja mahdollisuus yhdistää ne suoraan yrityksen työnkulkuihin ovat esimerkkejä Richohin uudesta innovatiivista työskentelyä parantavasta teknologiasta. Tämä teknologia tekee tuotteistamme entistä helppokäyttöisempiä, tehokkaampia ja liitettävämpiä, ja se auttaa yrityksiä säästämään rahaa ja toimimaan jatkuvasti tuottavammin, tehokkaammin ja ketterämmin.”
Vähäiset ympäristövaikutukset
Uusi mallisto on erittäin tehokas mutta myös ympäristöystävällinen. Laite tarjoaa innovaatioita, kuten niitittömän nidonnan, 0,5 sekunnin palautumisajan lepotilasta ja markkinoiden matalimman kokonaisvirrankulutuksen. Laite siis kuluttaa vähemmän energiaa ja vähentää käytöstä koituvia kokonaiskustannuksia.
Muita ominaisuuksia ja etuja
 • Lähestyvän ihmisen havaitseva tunnistin herättää laitteen jo ennen kuin käyttäjä pääsee laitteen luokse. Käyttäjien ei siis tarvitse odotella laitteen lämpenemistä kauan
 • Paperikapasiteettia lisäävät lisävarusteet vastaavat monenlaisten työryhmien tarpeisiin ja tarjoavat mahdollisuuden lisätä erityyppisiä ja -kokoisia papereita yhtä aikaa. Tarjolla on esimerkiksi 1000 arkin hybridiviimeistelijä
 • Ammattimaiset tulostusominaisuudet, kuten mahdollisuus tulostaa pitkiä julisteita ja kääntävä tai yhtä aikaa molemmat puolet skannaava syöttölaite vakiovarusteena
Mallitiedot
 • MP C3004SP – 30 s./min, neljä viimeistelylisävarustetta
 • MP C3004ASP – 30 s./min, neljä viimeistelylisävarustetta
 • MP C3504SP – 35 s./min, neljä viimeistelylisävarustetta
 • MP C3504ASP – 35 s./min, neljä viimeistelylisävarustetta
 • MP C4504SP – 45 s./min, viisi viimeistelylisävarustetta
 • MP C4504ASP – 45 s./min, viisi viimeistelylisävarustetta
 • MP C5504SP – 55 s./min, viisi viimeistelylisävarustetta
 • MP C5504ASP – 55 s./min, viisi viimeistelylisävarustetta
 • MP C6004SP – 60 s./min, neljä viimeistelylisävarustetta
Saat lisätietoa Ricohin laajasta laitteiden, ohjelmistojen ja palvelujen tarjonnasta osoitteesta www.ricoh.fi
Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: