Yrityksen omaa sisältöä

Quocirca nimesi Ricohin hallinnoitujen tulostuspalvelujen markkinajohtajaksi

1.8.2016Estradiuutiset » Ricoh

Tutkimus- ja analyysiyritys Quocircan mukaan Ricohin johtajuus perustuu pitkälle vietyyn palveluvalikoimaan, vahvaan maailmanlaajuiseen toimituskykyyn ja laajaan panostamiseen IT-palveluihin ja liiketoimintaprosessien automatisointiin. 

Tokio, 1. elokuuta 2016 – Ricoh ilmoitti tänään, että se on säilyttänyt johtavan asemansa hallinnoiduissa tulostuspalveluissa (Managed Print Services, MPS) jo viidettä vuotta peräkkäin. Tämä käy ilmi tutkimus- ja analyysiyritys Quocircan raportista “Managed Print Services Landscape, 2016.”1 Ricohin kokonaisvaltainen lähestymistapa tasalaatuisten, korkeatasoisten palvelujen tarjoamisessa yli 4 000:lle eri kokoiselle asiakkaalle eri vertikaaleissa ja eri mantereilla on auttanut sitä vakiinnuttamaan asemansa alan todellisena johtajana.
Raportissaan Quocirca korostaa, että Ricoh on yhtenä harvoista perinteisistä tulostuspalvelujen tarjoajista pystynyt tehokkaasti muokkaamaan tuotemerkkinsä imagoa. Tämä on paljolti sen ansiota, että Ricoh on keskittynyt tiedon hallintaan, liikkuvuuteen ja pilvipalveluihin tarjoamalla laajan palveluvalikoiman, joka vetoaa kaiken kokoisiin organisaatioihin. Raportissa tuodaan esille, miten Ricoh erottuu selkeästi muista liiketoimintaprosessipalveluillaan ja laajentumisellaan IT-palveluihin.
”Tänä vuonna Ricohin kasvu perinteisissä hallinnoitujen tulostuspalvelujen sopimuksissa on jatkunut. Lisäksi yhtiö on onnistuneesti hyödyntänyt asiantuntemustaan liiketoimintaprosessien optimoinnissa ja tiedon hallinnassa, joten se on pystynyt laajentamaan asiakassuhteitaan perinteisten hallinnoitujen tulostuspalvelujen sopimusten ulkopuolelle”, toteaa Louella Fernandes, Associate Director of Print Services and Solutions, Quocirca Ltd. ”Quocirca nosti Ricohin hallinnoitujen tulostuspalvelujen tarjoajien johtajaksi, sillä strategisten yritysostojensa, monitoimittajaisten tulostuspalvelujen hallinnan tarjontansa sekä laajan horisontaalisen ja vertikaalisen ratkaisuvalikoimansa ansiosta Ricoh paitsi kasvaa, myös mukautuu ja näin ennakoi sekä täyttää hallinnoitujen tulostuspalvelujen asiakkaiden tulevat tarpeet.”
Ricoh toimittaa hallinnoituja tulostuspalveluja asiakkailleen hallinnoitujen dokumenttipalvelujen (Ricoh MDS) valikoimansa kautta, ja sen palvelujen tarjoamiskykyä tukee yli 30 000 palveluammattilaista ympäri maailmaa sekä viisi alueellista MDS-osaamiskeskusta. Ricoh pyrkii yhdessä asiakkaidensa kanssa mukauttamaan ja optimoimaan tietoprosesseja, jotta se pystyy edistämään tehokkuutta ja ottamaan tietoturvakysymykset huomioon. Näin yritykset voivat välttää hallinnoimattomaan tulostusinfrastruktuuriin liittyvän kustannusten nousun.
Raportissa kiiteltiin RICOH Global Clariti -alustaa, joka muodostaa perustan yhtiön kaikille hallinnoitujen tulostuspalvelujen toimituksille. Kyseessä on keskitetysti hallinnoitu monitoimittaja-alusta, joka mahdollistaa tulostimien tilan reaaliaikaiset tarkistukset, tärkeiden tietojen keräämisen ja raporttien luomisen. Raporttien tietoja voidaan sitten verrata tasomittareihin ja palvelutasosopimuksiin. Tämä kattava, läpinäkyvä, monitoimittajainen lähestymistapa on tunnusomaista Ricoh-toiminnalle hallinnoitujen tulostuspalvelujen alalla. Ricoh tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman palveluja muun muassa seuraavilla toimialoilla: Application Services, Business Process Services, Communication Services, Intelligent Mail Services, Learning Services, Legal Document Processing, eDiscovery Services, IT infrastructure Services, MDS, Production Printing Services, Sustainability Management Services ja Workplace Services. Tarjonnallaan Ricoh pystyy ottamaan huomioon asiakkaidensa yksilölliset tarpeet.
”Meillä on kunnia ottaa vastaan Quocircan arvio, jonka mukaan olemme johtava toimija hallinnoitujen tulostuspalvelujen alalla viidettä vuotta peräkkäin. Arvostamme myös sitä, että heidän raportissaan nostetaan esille pyrkimyksemme tarjota asiakkaidemme työskentelytapoja muuttavia kokonaisratkaisuja”, toteaa Carsten Bruhn, Group Vice President & General Manager of Business Services Center, Ricoh Company, Ltd. ”Elämme ennennäkemätöntä työskentelytapojen innovoinnin aikaa. Modernina, menestyvänä yrityksenä toimimisen edellytykset kehittyvät ja muuttuvat. Siksi aiomme tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja autamme heitä varmistamaan, että he pystyvät vastaamaan tämän päivän haasteisiin ja ovat valmiina tulevaisuuden vaatimuksiin.”
Lisätietoa Ricohin hallinnoitujen tulostuspalvelujen strategiasta, toimitusratkaisuista ja palveluvalikoimasta on osoitteessa http://www.ricoh.fi/services-solutions/mds/index.aspx.
1 Quocirca, Inc., “MPS Market Landscape, 2016”
Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: