Tarra- ja suurkuvatuotannon ammattilainen

Riihimäki
19.05.2021|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Etsimme Kariplastin Riihimäen toimipisteelle työntekijää tarra- ja suurkuvatuotantoon.

Teemme Riihimäellä erilaisia tarroja, opasteita, friisejä ja kylttejä vähittäiskaupoille. Työhön kuuluu koko tuotantoprosessi aineiston tekemisestä valmiiksi tuotteiksi alkaen aineiston suunnittelusta eri suunnitteluohjelmien avulla, suurkuvatulostimien ja leikkurien käyttö ja tuotteiden viimeistely käsin.

Toivomme hakijalta ennen kaikkea innostunutta asennetta. Sinulla voi olla alan työkokemusta ja koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen, mutta voimme sopia myös joustavammista työmahdollisuuksista ja muista työnehdoista.

Lähetä sähköpostitse pieni vapaamuotoinen esittely itsestäsi jossa kerrot esimerkiksi aiemmasta työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Ota pian yhteyttä, teemme haastatteluja ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kariplast on yli 30-vuotias ketterän kokoinen suomalainen yritys. Suunnittelemme ja valmistamme hinnannäyttö-, esillepano- ja miljöötuotteita vähittäiskaupoille. Riihimäen toimipisteen lisäksi toimintaa on myös Hyvinkäällä, jossa on yrityksemme pääkonttori ja osa tuotantoa.

Kariplast Oy
Sepänkatu, 11710 Riihimäki, Suomi
Ari Kinos
0400-518 159
ari.kinos@kariplast.fi
Hakuaika
19.05.2021 27.05.2021

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: