Sanomalassa neljä paikkaa avoinna

Vantaa
30.03.2021|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Etsimme Vantaan Sanomalaan määräaikaiseen työsuhteeseen vuosilomakaudelle 2021 rotaatiopainajia ja postituskoneenhoitajia ensisijaisesti ilta- ja yövuoroon. Määräaikaisuus on ajalle 1.6.2021 – 31.8.2021. Työtehtävä on kokoaikainen. Avoinna on neljä paikkaa.

Rotaatiopainajan tehtävä on lehtien painaminen painokoneella. Postituskoneenhoitaja jatkokäsittelee ja postittaa lehdet painon postituksessa. Molemmilla työtehtävillä varmistetaan lehtien ilmestyminen aikataulussa, ennalta sovittujen laatunormien mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu myös laadunvalvontaa sekä koneen säätö- ja huoltotehtäviä.

Sopivalla hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta painokoneella ja/tai postituksessa työskentelystä. Edellytämme myös kykyä toimia osana tiimiä, noudattaa selkeitä prosesseja ja toimintaohjeita. Työ on toisinaan hyvinkin itsenäistä, eli toivomme että osaat toimia myös oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja huolellisesti. Työ on vuorotyötä jonka vuoksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christer Grundström, sähköpostitse christer.grundstrom(a)sanoma.com tai puhelimitse +358 40 031 7691.

Hakuaikaa tehtävään on 15.4.2021 asti.


Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään, kuten Helsingin Sanomista, Iltasanomista ja Nelonen mediasta. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.

Sanoma Media Finland Oy
Sanomala, Vantaa, Suomi
Christer Grundström
+358 40 031 7691
christer.grundstrom(a)sanoma.com
Hakuaika
30.03.2021 15.04.2021

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: