Painoteollisuuden tuotannon ammattilainen

Keuruu
24.04.2021|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Haluatko muuttaa luonnonkauniille Keuruulle, josta on lyhyt ajomatka Jyväskylään? Nyt on työpaikka tarjolla ja töihin voi tulla vaikka veneellä, koska Otavan Kirjapainokylän tehdasalue sijaitsee kauniin järven rannassa.

PREM on arkkipainotuotteiden pintakäsittelyyn erikoistunut graafisen alan yritys. Teemme laminointeja, UV-lakkauksia, foliointeja ja preeglauksia monipuolisesti erilaisiin graafisen alan ja pakkausteollisuuden tarpeisiin. Olemme kasvaneet viime vuosina ja osaamisemme on tunnustettu mm. kansainvälisillä palkinnoilla. Olemme investoineet merkittävästi uusiin tuotantokoneisiin ja palveluihin edellisen muutaman vuoden aikana. Näemme alan tulevaisuuden valoisana ja tämän vuoksi tarvitsemme lisää osaavia tekijöitä tiimiimme.

Olet sopiva henkilö yritykseemme, mikäli olet aiemmin toiminut painoteollisuuden tuotannon tehtävissä tai olet opiskellut alaa, olet valmis monipuoliseen työhön, olet tarkka ja tunnollinen työntekijä. Etsimme työntekijää tulevien eläköitymisien vuoksi pitkäaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan ja täysiaikaiseen työtehtävään. Haluamme opettaa sinut alan huippuosaajaksi. Tuotantokoneiden oppimisen jälkeen toimenkuvaa on mahdollista laajentaa työhön osallituvaan esimiestyöskentelyyn.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ voi alkaa jo ennen kesää. Ota siis yhteyttä rohkeasti!

PREM
Otavantie 11, Keuruu, Suomi
Teemu Pärnänen
0400849334
teemu@prem.fi
Hakuaika
24.04.2021 16.06.2021

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: