Hansaprint hakee myyjää

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa
07.02.2020|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Hansaprint hakee myyntiosaajaa palvelukseensa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa myyntitehtävissä. Haemme resursseja kasvuun ja tarjolla on loistava työpaikka.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Myyntipäällikön ensisijainen vastuualue on heatset-volyymipainotuotteiden (suorat, luettelot, aikakauslehdet, kuvastot jne.) ja niihin liittyvien palvelujen myynti Suomessa. Tukenasi on laajempi myyntitiimi.

Tehtävä painottuu aluksi uusasiakashankintaan ja myyntipäällikkö osallistuu palvelumme kehittämiseen. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta volyymipainotuotteiden myymisestä ja kotimaisen asiakaskentän sekä tuotantotekniikan tuntemusta.

Haemme myyntipäällikköä, joka kykenee itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakkaiden luottamuksen voittavaan ratkaisumyyntiin.

Tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on pääkaupunkiseutu. Myös Turku ja Turenki ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttävää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävistä lisätiedot ja hakeminen:
Momentous / Juha Immonen, juha.immonen@momentous.fi, puh. 050 500 1007

 


 

Hansaprint Oy on suomalainen graafisen alan moniosaaja. Palvelemme asiakkaita laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla painotuotteiden ja niihin liittyvillä sähköisillä ja logistisilla palveluilla. Tuotantopalvelumme pohjautuvat sekä omaan tuotantoon, että laajaan ja kansainväliseen alihankintaverkostoon.

Hansaprint on osa TS-yhtymä-mediakonsernia. Hansaprintin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turengissa ja Turussa. Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Oy Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Group Oy Turussa ja Helsingissä.

Hansaprint Oy
Juha Immonen / Momentous
050 500 1007
juha.immonen@momentous.fi
Hakuaika
07.02.2020 07.03.2020

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: