Hansaprint hakee myyjää (JR)

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa
07.02.2020|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Hansaprint hakee myyntiosaajaa palvelukseensa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa myyntitehtävissä. Haemme resursseja kasvuun ja tarjolla on loistava työpaikka.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (JR)
Myyntipäällikön ensisijainen vastuualue on Hansaprintin visuaalisen kommunikoinnin (suurkuva, myymälämarkkinointi, tapahtumat, sisustus jne.) tuotteiden ja palveluiden myynti.

Tehtävä painottuu aluksi uusasiakashankintaan. Lisäksi myyntipäällikkö osallistuu aktiivisesti tuote- ja palveluportfolion kehittämiseen ja toimii osana muuta myyntitiimiä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on palava halu myyntityöhön. Haemme hunter-tyyppistä myyntipersoonaa, joka haluaa rakentaa itselleen uraa myyntityössä.

Kokemus aiemmista myyntitehtävistä on suotavaa, Hansaprintin tekemisen osalta perehdytämme sinut tehtävään. Tavoitteena itsenäisen ratkaisumyynnin ammattilainen, joka tuntee myytävät tuotteet kuin omat taskunsa.

Tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on pääkaupunkiseutu. Myös Turku ja Turenki ovat mahdollisia. Tehtävä edellyttää hyvää englanninkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävistä lisätiedot ja hakeminen:
Academic Work / Isa Hietala, isa.hietala@academicwork.fi, puh. 040 522 9061

 


 

Hansaprint Oy on suomalainen graafisen alan moniosaaja. Palvelemme asiakkaita laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla painotuotteiden ja niihin liittyvillä sähköisillä ja logistisilla palveluilla. Tuotantopalvelumme pohjautuvat sekä omaan tuotantoon, että laajaan ja kansainväliseen alihankintaverkostoon.

Hansaprint on osa TS-yhtymä-mediakonsernia. Hansaprintin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turengissa ja Turussa. Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Oy Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Group Oy Turussa ja Helsingissä.

www.hansaprint.fi

Hansaprint Oy
Teollisuuskatu 28, Helsinki, Suomi
Isa Hietala / Academic Work
040 522 9061
isa.hietala@academicwork.fi
Hakuaika
07.02.2020 07.03.2020

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: