Horizon aloittaa suoramyynnin Pohjoismaissa – myös Suomessa

1.2.2017 13:32Uutiset » Ilmoitus

Horizon, yksi maailman johtavista painoteollisuuden jälkikäsittelylaitteiden valmistajista, vahvistaa merkittävästi asemaansa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Perustamalla paikalliset myynti- ja huolto-organisaatiot jokaiseen Pohjoismaahan Horizon haluaa tarjota alueen asiakkaille parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen. Kaikkia Horizonin aktiviteettejä Pohjoismaissa johtaa ja koordinoi Horizon GmbH, lähellä Hampuria oleva Horizon Internationalin saksalainen tytäryhtiö.

Jälkikäsittelyautomaation johtaja

Horizonin kattava portfolio koostuu järjestelmistä, joilla voidaan tehdä kaikki painamisen jälkikäsittelyyn vaadittavat työvaiheet. Tuotearsenaaliin kuuluvat esimerkiksi liimalinjat, nidontakoneet, keräilijät, leikkurit ja taittokoneet. Järjestelmiin integroidun TOUCH&WORK-teknologian ansiosta laitteiden käyttö on helppoa kosketusnäytön avulla ja laitteiden automaatioaste on parasta, mitä alalla voidaan saada. Horizonin järjestelmät ovat ideaali ratkaisu painotaloille, jotka haluavat laadusta tinkimättä vähentää merkittävästi kuntoonlaittoaikoja sekä paperijätteen että henkilökunnan määrää. Offline-laitteiden ohella Horizon tarjoaa monia integroituja Smart Finishing -ratkaisuja, joissa painotyön työnkulku kulkee automaattisesti prepress-vaiheesta aina valmiiksi tuotteeksi saakka – täysin ilman manuaalisia työvaiheita.

Horizonin järjestelmiä ohjataan helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä ja laitteissa on alan johtava automaatioaste.

Mitä pohjoismaiset asiakkaat voivat odottaa?

Jokaisessa Pohjoismaassa asiakkaita palvellaan kunkin maan omalla kielellä niin myynti- kuin huoltoasioissa. Myynnin yhteyshenkilö Suomessa on Jukka Antosalo ja teknisen palvelun yhteyshenkilöt ovat Sebastian Eriksson ja Markku Salminen. Paikallisilla yhteyshenkilöillä on syvällinen tuntemus järjestelmistä sekä tuntemus alueen markkinasta. Kaikki kirjallinen materiaali verkkosivuja, käyttömanuaaleja ja tilauslomakkeita myöden löytyy jokaisella pohjoismaisella kielellä.

Tämän järjestelyn ansiosta asiakkaat pääsevät nauttimaan myös Horizon Euroopan osaamiskeskuksen palveluista lähellä Hampuria. Osaamiskeskuksessa on tarjolla kokonaisvaltaisia teknisiä kustomointipalveluja sekä räätälöityjä palvelukonsepteja huollon ja varaosien toimittamisen tarpeisiin. Tämän lisäksi Horizon Academy toivottaa kaikki pohjoismaiset asiakkaat tervetulleiksi kokemaan ja näkemään Horizonin koko portfolio livenä aidossa tuotantoympäristössä.

Uudistuneen Horizonin ja sen rautaiset ammattilaiset voit tavata esimerkiksi Tukholmassa Sign&Print-messuilla helmikuussa (7.–9.2.).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone